Sucuk Topları

bencede

Active member
Sucuk Topları Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kangal sucuk
  • 250 gram rendelenmiş kaşar
  • 2 adet yumurta
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 küçük uzunluk rendelenmiş soğan
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 2 yemek kaşığı mısır gevreği
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 çay bardağı un
  • 2 yemek kaşığı susam
  • Tuz ,kara biber, kekik, pul biber, köri ,zerdeçal
Sucuk Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kaşar sucuk soğan rendeliyoruz.
  2. Öteki bütün gereçleri ek edip yoğuruyoruz.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller yapıp yuvarlıyoruz.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim.
  5. Evvelce ısıtılmış 170 derece fırında yavaşça kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Sucuk Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst