bencede
Active member
Sucuk Topları Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 kangal sucuk
- 250 gram rendelenmiş kaşar
- 2 adet yumurta
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 küçük uzunluk rendelenmiş soğan
- 1 su bardağı galeta unu
- 2 yemek kaşığı mısır gevreği
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 çay bardağı un
- 2 yemek kaşığı susam
- Tuz ,kara biber, kekik, pul biber, köri ,zerdeçal
Not EkleTanımı Yazdır
- Kaşar sucuk soğan rendeliyoruz.
- Öteki bütün gereçleri ek edip yoğuruyoruz.
- Ceviz büyüklüğünde modüller yapıp yuvarlıyoruz.
- Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim.
- Evvelce ısıtılmış 170 derece fırında yavaşça kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.