Sündürme

bencede

Active member
Sündürme Tanımı İçin Gereçler

  • Tereyağı
  • 3 doruklu tatlı kaşığı mısır unu
  • Biraz su (1 çay bardağından az)
  • 1 çay tabağı küp doğranmış kaşar peyniri
Sündürme Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tereyağını eritelim.
  2. Mısır ununu biraz kavuralım.
  3. Suyunu koyup karıştıralım çabucak çekecek esasen.
  4. Çekilmiş una peynirleri atıp karıştıralım. Güzelce eriyince alabiliriz. Sıcak tüketin, afiyet olsun.
Not: şayet kaşarınız tostluk ise tuzsuzdur isterseniz biraz tuz ya da ufalanmış köy peyniri üzere eriyen bir peynir ekleyebilirsiniz ki tuzunu dengelesin.

Sündürme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst