“Süper Şanslı Her Şey Şimdi Harika”

SuGiBi

New member
Anusha Dandekar bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: vjanusha)

Model TV sunucusu Anusha Dandekar, Hint televizyonunda son derece popüler bir yüz. Çoklu tire, hayranları için her zaman gerçek olmasını sağlama pratiği sayesinde sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip. Son gönderisi, Anusha Dandekar’ın sosyal medyadaki samimi halinin bir başka örneği. Kamu spotu olmasının yanı sıra önemli bir kişisel güncelleme niteliği taşıyan bir notu paylaşan Anusha Dandekar, yumurtalığında yumru tespit edildikten sonra ameliyat olduğunu açıkladı ve iyileşme yolunda olduğunu paylaştı.

Anusha Dandekar, çarpıcı bir özçekimini paylaşarak şöyle yazdı: “Merhaba demek için uğradım… Kısa hikaye: yumurtalığımdaki bir yumru için ameliyat oldum, iyileşme oldukça yoğun oldu ama aynı zamanda her şey yolunda olduğu için gerçekten şanslıyım. … onlar oradayken birkaç parça daha buldum, yine çok şanslıyız ki her şey şimdi harika.

Hayranlarına konuşan Anusha Dandekar, “Sadece burada bunu okuyan tüm kızlara, sağlık ve güvenliğinizin bir adım önünde olmak için jinekoloğunuzu yılda bir kez ziyaret ettiğinizden emin olmak için söylemek istedim, bunu yapıyorum. 17 yaşımdan beri ve bugün iyileştiğim için o kadar minnettarım ki.”

Kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına da şükranlarını dile getirerek, “kendini bu kadar güvende ve rahat hissetmesini” sağladıkları için onlara teşekkür etti. Anusha Dandekar ayrıca, “Hastaneye gelip sürekli arayan ve mesaj atan herkese teşekkür ederim, kim olduğunuzu biliyorsunuz ve hayatımda olduğunuz için sonsuza kadar minnettarım. Önümde hala birkaç hafta tam iyileşme var ama bugün dışarıda yürümek çok iyi geldi! Ötesine minnettarım. Seni seviyorum Anusha xoxo.”

Buna karşılık, aktris Jennifer Winget, “Sevgiler gönderiyorum bebeğim!” Shamita Shetty, “Geçmiş olsun sevgilim!” Rhea Chakraborty kalp emojileri bıraktı ve şarkıcı-besteci Bappa Lahiri, “Sevgi dolu” yazdı.

Tam nota buradan göz atın:

Anusha Dandekar en çok şu şovlarda ev sahibi olarak yaptığı çalışmalarla tanınır: Hindistan’ın Bir Sonraki Top Modeli, Yılın Süper ModeliVe MTV Aşk Okuludiğerleri arasında.