Süperstar Rajinikanth’a Gardiyan Direktörü Nelson Dilipkumar’dan Teşekkür Notu

SuGiBi

New member
Resim X’te paylaşıldı. (Nezaket: AB ile Sinema)

Rajnikanth’ın gardiyan tüm doğru sesleri çıkarıyor. Süperstarın iki yıl sonra beyazperdeye dönüşünü simgeleyen film, gişede (dünya çapında) 600 milyon rupiden fazla hasılat elde etti. Film 10 Ağustos’ta gösterime girdi. Şimdi yönetmen Nelson Dilipkumar, Rajnikanth ve ekibin geri kalanına minnettarlığını dile getirdi. Nelson ayrıca Instagram’a bir dizi fotoğraf yayınladı. Gönderi, Nelson Dilipkumar tarafından yazılan ayrıntılı bir mektubun ekran görüntülerini içeriyordu. O kabul etti Gardiyan “tarihi başarı.” 39 yaşındaki mektubunda şu ifadeler yer alıyordu: “Bu anı, herkese yürekten şükranlarımı ve içten teşekkürlerimi ifade etmek için kullanıyorum. gardiyan büyük bir başarı.” Nelson Dilipkumar desteğini tüm distribütörlere uzatırken, “Basına ve medyaya sürekli sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Desteğimi Jailer’ın tüm distribütörlerine ve katılımcılarına da iletmek istiyorum.”

Yönetmen ayrıca Rajinikanth’a birlikte çalışma “fırsatı” verdiği için teşekkür etti. Nelson Dilipkumar, Rajinikanth’ın adanmışlığının ve enerjisinin kendisi ve tüm ekip için “her zaman bir öğrenme deneyimi” olduğunu ekledi. gardiyan. Şöyle yazdı: “Süperstar Rajinikanth efendim, bu fırsat için çok teşekkür ederim. Enerjiniz, bağlılığınız, bağlılığınız, tutkunuz, sadeliğiniz ve alçakgönüllülüğünüz benim ve tüm ekip için her zaman bir öğrenme deneyimi oldu.” Nelson Dilipkumar, başarısının şu şekilde olduğunu ekledi: gardiyan hayatının “en değerli deneyimi” oldu. “Sizin fenomeniniz sınırları zorladı, rekorlar kırdı ve Jailer’ı muazzam bir başarıya ulaştırdı. Yönetmen, “Bunun hayatımın en değerli deneyimlerinden biri olmasını sağlayacağım” diye ekledi.

Takım için gardiyanNelson Dilipkumar, “Hepinizle çalışmak gerçekten büyük bir zevkti” dedi. Ayrıca Tamannaah Bhatia, Mohanlal, Shivarajkumar ve Jackie Shroff’a “yükselttikleri” için teşekkür etti. gardiyan onların varlığıyla. Mektup şunu ekledi: “Tamannaah [Bhatia] ji, rolü kabul ederken gösterdiğin cömertlik beni çok utandırdı. Sizinle çalışırken harika zaman geçirdik. Mohanlal efendim, Shiva Rajkumar efendim, Jackie Shroff efendim Size tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Varlığınız yükseldi gardiyan daha yükseklere.”

Nelson Dilipkumar’a göre, Gardiyan müzik bestecisi Anirudh bir “rock yıldızı”. Şöyle dedi: “Rockstar Anirudh, bana her zaman sevgini ve sarsılmaz desteğini verdin. Müziğiniz ruhudur gardiyan. Çok teşekkür ederim.”

Yönetmen mektubunu tüm hayranlara en içten şükranlarını ileterek sonlandırdı.

Bu arada Rajinikanth’ın suç draması, gardiyanİlk gösterimi 7 Eylül’de Prime Video’da yapıldı.