Sütsüz Kaygana

bencede

Active member
Sütsüz Kaygana Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı yoğurt suyu
  • Havuç
  • Yeşil soğan (yeşillikleri isteğinize bağlı ekleyin)
  • Tuz
Sütsüz Kaygana Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle unu, suyu ve tuzu karıştırın.
  2. daha sonra yumurtaları ekleyin.
  3. En son yeşillikleri ekleyip çırpın.
  4. Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdırın.
  5. Akabinde hamuru döküp gerili önlü kızartın.
  6. Hamur bitene kadar tıpkı süreci yapın.
Afiyet olsun.

Sütsüz Kaygana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst