Sunny Deol, Haberler’ye Neden Bollywood Partilerinde Her Zaman MIA Olduğunu Anlatıyor

SuGiBi

New member
Sunny Deol bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: iamsunnydeol)

Yeni Delhi:

Serbest bırakılmasıyla Gadar 2, Sunny Deol dikkat çekici bir geri dönüş yaptı. Hayranlar, tıpkı 22 yıl önce filmin ilk kurulumunda olduğu gibi, bir kez daha Tara Singh (Sunny Deol) ve Sakeena’ya (Ameesha Patel) sevgi yağdırdı. Haberler ile yakın zamanda yapılan bir sohbette Sunny Deol, herhangi bir partiye katılmadığı için nasıl “züppe” olarak algılandığını anlattı. Dedi ki, “Ben halkın insanıyım ve hayranlarımla ve insanlarla etkileşime girdiğim yerlere giderim, o zaman bu çok güzel. Ben erken kalkan biriyim. Yani ben partilere giden biri değilim. Başlangıçta neredeyse hiçbir yere gitmedim. İnsanlar benim çok kibirli, çok züppe olduğumu düşünürdü, falan filan. Ama sonra sonunda anladılar ki yeh sharmata hai [that he is shy.] Aana nahi chahta hai yeh. [He does not wish to come.] O içmez. Ne yapacağını bilmiyor. Tamam, evet. [So, he does not come.] Daha sonra beni anladılar. Yani bundan sonra herhangi bir davet yok. Çünkü pata hai, yeh nahi aane wala.[Because they know what I would not come.]”

Yirmi yılı aşkın bir süre önce tercih edilen yöntemlere kıyasla mevcut film tanıtım yöntemlerinden hoşlanıp hoşlanmadığı sorulduğunda Sunny Deol, “Hayır, bundan hoşlanmıyorum. Biz o dönemi gördük, o dönemde rahattık. Sonra birden her şey çok hızlı ilerlemeye başladı. Benim için bu bir bahaneydi. Bundan hoşlanmıyorum. “Başa çıkmak zor.”

Sunny Deol, partilere katılmamayı tercih ettiğini açıkça dile getirirken, başarı partisi söz konusu olduğunda kutlamalardan kaçamadı. Gadar 2. Shah Rukh Khan, Salman Khan, Shilpa Shetty, Aamir Khan, Ajay Devgn, Tabu, Kajol, Kiara Advani, Sara Ali Khan ve Siddharth Malhotra dahil olmak üzere film kardeşliğinden birçok ünlü ona katılıp onu tebrik etti.

Sunny Deol ve Ameesha Patel’e ek olarak, Gadar 2 ayrıca önemli rollerde Utkarsh Sharma ve Simrat Kaur da yer aldı.