Sushmita Sen Eski Erkek Arkadaşı Rohman Shawl İle Birlikte Çalışıyor. “Teşekkürler Öğretmenim” Yazıyor

SuGiBi

New member
Rohman Shawl ve Sushmita Sen Haberdan bir karede. (nezaket: sushmitasen47)

Yeni Delhi:

Geçen ay kalp krizi geçiren Sushmita Sen, iyileşme yolunda. Çarşamba günkü egzersiz seanslarından bir dizi Haber paylaştı. Oyuncu, kliplerden birinde eski erkek arkadaşı Rohman Shawl ile spor yaparken görülüyor. Başka bir Haberda kızı Alisah ile spor yaptığı görülüyor. Çerçeve ayrıca Rohman Şal’a da sahiptir. Gönderiye şu açıklamayı yaptı: “Tek yol Will. 36 gün, daha fazla eğitime izin var! Ateş etmek için ayrılıyorum. aarya kısa süre sonra Jaipur’da… ve işte sevdiklerim, bana eşlik ediyorlar ve bölgeye geri dönmeme yardım ediyorlar. Alisah Shona ve Rohman Shawl’ı öper. Sizleri seviyorum çocuklar.” yorum kısmına ise Rohman Shawl şunları yazdı: “Teşekkürler Sushmita Sen hocam.”

Sushmita Sen’in gönderisine buradan bakın:

Geçen ay, Sushmita Sen bir Instagram gönderisinde kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Altyazısında şöyle yazdı: “Kalbini mutlu ve cesur tut, en çok ihtiyacın olduğunda yanında olacak Shona” (Babam Subir Şen’in hikmetli sözleri). Birkaç gün önce kalp krizi geçirdim… Anjiyoplasti yapıldı… stent takıldı… ve en önemlisi, kardiyoloğum ‘Benim büyük bir kalbim var’ sözünü yeniden doğruladı. Zamanında yardımları ve yapıcı eylemleri için teşekkür edilecek pek çok insan… bunu başka bir gönderide yapacak. Bu gönderi sadece sizi (hayırlı olsun dileyenleri ve sevdiklerimi) güzel haberlerden haberdar etmek için… Her şey yolunda ve ben yeniden biraz hayata hazırım! Sizleri seviyorum çocuklar.”

Sushmita Sen ve Rohman Shawl 2018’de çıkmaya başladılar ve 2021’de bir Instagram gönderisiyle ayrıldıklarını duyurdular. çok geçti… Aşk baki kaldı.” Gönderiye #nomorespekülasyonlar hashtag’leriyle eşlik etti. Notu şu sözlerle imzaladı: “Sizi seviyorum çocuklar.”

Eski bir Kainat Güzeli olan Sushmita Sen, en çok aşağıdaki gibi projelerde yer almasıyla tanınır: Biwi No 1, Do Knot Disturb, Main Hoon Na, Maine Pyaar Kyun Kiya diğer Tumko Na Bhool Paayenge diğer Sorun değil. Uluslararası Emmy adayı dizi ile oyunculuk geri dönüşünü yaptı. aarya ve ayrıca gösterinin ikinci enstalasyonunda rol aldı. Oyuncu yakında dizinin 3. sezonunda karşımıza çıkacak. Sushmita Sen, kızı Alisah’ın bekar bir annesidir – Sushmita, Renee’yi 2000 yılında evlat edinirken, Alisah 2010 yılında aileye katıldı.