Sushmita Sen’in Anneler Günü Nasıl Geçti?

SuGiBi

New member
Görüntü Sushmita Sen tarafından paylaşıldı. (nezaket: sushmitasen47)

Aktris Sushmita Sen’in kızları, sosyal medya zaman tünelinde düzenli olarak yer alıyor. Oyuncu, Instagram’da sık sık Alisah ve Renee’nin fotoğraflarını ve Haberlarını paylaşıyor. Anneler Günü’nde de Sushmita Sen hayranlarını hayal kırıklığına uğratmadı. Eski Kainat Güzeli, evdeki kutlamadan bir sürü fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda Sushmita Sen, fotoğraflar ve peri ışıklarıyla süslenmiş bir duvara yaslanmış bir kanepede uzanıyor. Atlıkarıncadaki birkaç fotoğrafta Sushmita Sen’e kızları da katılıyor. Fotoğrafları paylaşan Sushmita Sen, “Alisah’ın yaptığı öğle yemeği, el yapımı hediyeler, kişiye özel oyunlar, lezzetli kurabiyeler. 24 yıllık anneliğimi kutlayan resimlerle dolu bir duvar. Düşünceli hediyeler ve paranın satın alamayacağı anlarla özel hale getirilmiş bir #annelergünü!!! #mükemmel. Ben gururlu bir Maa’yım. Kalbimi gülümsettiğiniz için teşekkür ederim Alisah ve Renee Shona. #paylaşmak #mutluluk #aşk #aidiyet #hayatınkutlanması. Sizi seviyorum millet. #duggadugga,” kalp-göz emojisiyle.

Ve Sushmita Sen’in süper bir anne olduğuna şüphe yokken, aktrisin profesyonel güncellemeleri hayranlarını son derece heyecanlandırdı. Birkaç gün önce, oyuncu, hazırlıklarına bir bakış sunan bir fotoğraf paylaştı. aarya 3 Popüler web dizisi için dövüş sanatları öğrendiğini paylaşan Sushmita Sen, “Dövüş sanatlarının ilkelerini seviyorum. Bilinçaltımda, aslında onlara göre yaşıyorum. Kollarımı kavuşturuyorum, hiçbir şey beni gücendirmeye teşvik edemez… ama savunurum… bu yüzden Tanrım bana yardım et. Sizi seviyorum millet.”

Sushmita Sen, dizinin yeni sezonu için Kalarippayattu dersleri aldığını da paylaştı. Öğretmeniyle birlikte Kerala’dan geleneksel dövüş sanatı formunu uyguladığı bir Haberyu yayınlayarak, şunları yazdı: “Süniksiniz Sunil Efendim. Size ve Kalarippayattu sanatına kocaman sevgi ve saygılar.” the dastak yıldız ekledi, “İşte bize ve hazırlıklara Arya 3.”

İş cephesinde, Sushmita Sen bir sonraki bölümde görülecektir. aarya 3 birlikte tali, transseksüel aktivist Shreegauri Sawant’ın hayatına dayanmaktadır.