Taapsee Pannu, Gandhari İçin Çekimlere Başlıyor. Viral Resimlere Bakın

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Taapsee Pannu'nun yakında çıkacak filmi Gandhari bugün katlara çıktım. Oyuncu, çekimlerin ilk gününden bir dizi fotoğrafı Instagram'da paylaştı. İlk resimde yönetmen Devashish Makhija ve yazar-yapımcı Kanika Dhillon, Taapsee'nin sırtı kameraya dönük olacak şekilde fıçı tahtası tutuyorlar. Yüce Allah'a şükranlarını ifade eden oyuncu, şöyle yazdı: “Allah'ım, dileğimi kabul et ki, hiçbir zaman iyilik yapmaktan sapmayayım. Öyle ki, savaşa girdiğimde düşmandan korkmayayım ve kararlılıkla savaşa gireyim. Böylece zihnime yalnızca senin övgülerini söylemeyi öğretebilirim ve zamanı geldiğinde savaş alanında kahramanca savaşarak ölmeliyim.” Buradaki yazıya göz atın:

“Yoğun bir intikam aksiyonu gerilim filmi” olarak tanımlanan film, Gandhari Bir annenin kaçırılan çocuğunu kurtarma çabasını konu alıyor. Variety ile yaptığı bir sohbette Kanika Dhillon şunları söyledi: “Gandhari, çocuğu kendisinden alınan bir annenin ve kızını geri almak için ne kadar ileri gidebileceğinin hikayesi. Duygusal ve güçlü. Bu bir hikaye. intikam ve kurtuluş.”

Filmin adı, eski Hint destanındaki bir karakter olan Gandhari'ye gönderme yapıyor. MahabharataKör bir prensle evlendikten sonra gönüllü olarak ömür boyu gözlerini bağlamasıyla tanınan kişi. Kanika Dhillon, filmin Gandhari'nin hikayesinden ilham aldığını ancak bilinen yönlerin ötesine geçtiğini açıkladı. “Hepimiz Gandhari'nin, kocası göremediği için dünyaya bakmamaya ya da dünyayı görmemeye karar vermesiyle ilgili geniş hikâyenin farkındayız. Ben bunu bunun için biraz farklı yorumlamak istedim” dedi. .

Gandhari Taapsee Pannu ve Kanika Dhillon arasında Anurag Kashyap'ın katılımıyla başlayan altıncı işbirliğine işaret ediyor. Manmarziyaan 2018 yılında bunu Netflix orijinal filmi izledi. Haseen dereotu ruba (2021), devamı Phir Aayi Hasseen Dillruba (2024), ZEE5 filmi Raşmi Roketi (2021) ve Rajkumar Hirani'nin Dunki (2023), Shah Rukh Khan'ın manşetinde.