Tamannaah Bhatia’nın Göz Kamaştırıcı Yeni Resmi Vijay Varma’dan Bu Tepkiyi Aldı

SuGiBi

New member
Resim, Tamannaah Bhatia tarafından paylaşıldı. (nezaket: tamannaahspeaks )

Yeni Delhi:

Netflix’in teaser’ındaki göz kamaştırıcı görünümüyle sosyal medyayı çalkaladıktan sonra şehvet hikayesi 2, Tamannaah Bhatia, sevimli beyaz kısa bir üst giymiş bazı çarpıcı fotoğraflarıyla yayınlarımızı kutsamak için burada. Ancak bu kez etkilenenler sadece hayranlar değil. Tamannaah’ın son gönderisi, aktör ve söylentilere göre erkek arkadaşı Vijay Varma’dan da tepki aldı. Gönderiyi paylaşan Tamannaah Bhatia, “Sıcakmış gibi kırpın” yazdı. Vijay Varma, gönderiye ateş emojileriyle neredeyse anında yanıt verdi.

Buradaki gönderiye bir göz atın:

Birkaç saat önce Vijay Varma, Netflix antolojisinin tanıtımını yaptı. şehvet hikayeleri 2 ve internet, hikayelerden birinde Vijay Varma ile kendisinin eşleşmesinden bahsetti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Vijay Varma’nın paylaştığı gönderideki yorumların tamamı Tamannaah ile ilgili. Bir Instagram kullanıcısı, “Sen ve Tamannaah, Aman Tanrım” yazdı. “Meri tamannaah hai ki aapki yeh series bahut hit ho (Bu dizinin büyük bir hit olmasını diliyorum),” ikinci bir okuma. Üçüncüsü, “Humari tamannah hai ki aapki story tamam darshakon ko pasand aye (hikayenizin seyirciler tarafından beğenilmesini diliyoruz),” diye girdi başka bir kullanıcı. “Yani sizi ve Tammy’yi görebileceğiz,” diye ekledi bir diğeri. yorum oku.

Vijay Varma, gönderiye “Şehvete yeniden aşık olun, çünkü Lust Stories 2 geri dönüyor, yalnızca Netflix’te #LustStories2OnNetflix’te.”

Vijay Varma’nın paylaşımı şöyle:

Bu arada çift, Mumbai’de bir gece dışarıda bir kez daha birlikte görüntülendi. Vijay Varma, mavi bir gömlekle eşleştirdiği bir takım elbise seçerken, Tamannaah kısa bir üst, uyumlu pantolon ve bir blazer giymişti.

Bir göz at:

#VijayVarma & #TamannaahBhatia ikisi de Mumbai’de bir gece geçirmek için bir araya geldi.#Bollywoodpic.twitter.com/nqi4VFiJAk

— Mix Masala (@BollywoodOnly1) 3 Haziran 2023
Birkaç gün önce, Vijay ile birlikte rol alan Gulshan Devaiah, Dahad, iki oyuncunun çıktığı dedikodularının doğru olup olmadığı soruldu. Yorum yapmayı reddeden oyuncu, “Hiçbir fikrim yok. Onunla tanışmadım bile. Sadece medya haberlerini ve birlikte resimlerini gördüm ve onlarla dalga geçmeye başladım. Ancak, iki yıldızın çok iyi bir kimyaya sahip olduğunu da sözlerine ekledi. “Ama bakışlarına bakılırsa, benim onaylamamdan çok, yüzü bir şeyler söylüyor. Kuch toh hai. Kya hai tam olarak pata nahi (Bir şey var ama tam olarak nedir bilmiyorum). Çok iyi bir kimyaları varmış gibi görünüyorlar. Bunun bir anlamı olduğuna eminim.”

Vijay Varma ve Tamannaah Bhatia’nın çıktığına dair söylentiler, geçen yıl Aralık ayında Diljit Dosanjh’ın Mumbai konserine birlikte katılmalarının ardından ivme kazandı. Bunu takiben, birkaç örnekte birlikte görüldüler.