“Tek İstediğim Oyuncu Olmaktı”

SuGiBi

New member
Bhumi bu görseli paylaştı. (nezaket: BhumiPednekar)

Yeni Delhi:

Bhumi Pednekar, sektördeki 9 yıllık yolculuğunu tamamlarken uzun bir şükran notu paylaştı. Bhumi ilk çıkışını Ayushmann Khurrana ile birlikte Dum Laga Ke Haisha filmiyle yaptı. Filmde kocasının fiziksel görünümünden memnun olmadığı kilolu bir kadını canlandırdı. Filmden bir Haber paylaşan Bhumi, şunları yazdı: “9 yıl oldu… Her gün uyanabildiğim ve bu kadar derinden sevdiğim şeyi yapabildiğim için çok minnettarım. Tek istediğim oyuncu olmaktı. Bunu gösterdim.” Çocukken bunun benim de başıma geleceğine inandım ve işte buradayız. Yoluma çıkan her fırsat beni hayallerime bir adım daha yaklaştırdı. Oyuncu seçimi asistanı olarak ilk işimden Dum laga ke haisha'ya ve Bhakshak'a kadar çok tatmin edici.”

İzleyicilere sevgi ve destekleri için teşekkür eden Bhumi, şunları yazdı: “Beni böyle bir sevgiyle kabul ettikleri için izleyicilerime teşekkür ederim. Tüm film yapımcılarım, yardımcı yıldızlarım ve destek ekibim minnettarlıkla dolu. İhtiyacım olduğunda orada olduğu için @shanoosharmarahihai'ye özel bir teşekkür borçluyum. en çok da bu.”

Kendisini filmde canlandıran Aditya Chopra'ya teşekkür ederek şöyle yazdı: “Bizi her zaman göklerden koruyan babamın lütfuyla ve annemin, samu'nun, arkadaşlarımın ve ailemin beni her zaman şımarttığı koşulsuz sevgiyle, 10. yılıma devam etme motivasyonuyla giriyorum.”

Bhumi'nin gönderisi arkadaşları ve meslektaşlarının sevgisini kazandı. Şarkıcı Badshah “Finesse” yazdı. Tahira Kashayp kırmızı kalp emojisi attı. Dolly Singh, “Favorim” diye yazdı. Tisca Chopra alkış emojilerini bıraktı. Bhumi'nin kız kardeşi Samiksha Pednekar, “Kraliçem” yazdı. Bhumi'nin gönderisine bir göz atın:

Birkaç gün önce Bhumi, Bhakshak'taki performansından dolayı annesinden takdir işareti olarak altın para alırken uzun bir not paylaştı. Bhumi'nin gönderisinden bir alıntı şöyleydi: “Annem, oyuncu olarak büyüdüğümü hissettiğinde bana bir altın para veriyor. Bhakshak'ı izledikten sonra annemin ne kadar bunaldığını hatırlıyorum ve bir yerlerde önüme başka bir altın daha geleceğini biliyordum. Bunu hatırlıyorum eve dönüyoruz. Kimse konuşmuyor. Eve geldiğimizde Samiksha benimle konuşmaya başladı ve sadece gözlerinden yaşlar akıyordu. Dedi ki: – Bu film sizin için yaptığının ötesinde, o çocuklar için yaptığıyla ilgili. Onları bir daha yüzüstü bırakamayız. Bugün annemden 7 jetonum var. Ailemden aldığım ödülden daha büyük bir ödül yoktur. @sumitrapednekar @samik Shapenekar benim en büyük amigom ve en büyük eleştirmenim olduğun için teşekkür ederim.” Bir göz at:

Bhumi Pednekar, geçen yıl JIO MAMI Film Festivali 2023'ün ustalık sınıfı oturumunda Priyanka Chopra'ya katıldı. Bhumi ilk çıkışını Dum Laga Ke Haisha ile yaptı. Birkaçını saymak gerekirse Shubh Mangal Saavdhan, Saand Ki Aankh, Sonchiriya, Pati Patni Aur Woh gibi filmlerle popülerdir.