“Tek Kelimeyle En İyisi” Neena Gupta'ya, Kızı Masaba'dan İç Açan Bir Dilek

SuGiBi

New member
Görüntü Masaba Gupta tarafından paylaşıldı. (nezaket: masabagupta)

Moda tasarımcısı Masaba Gupta dokuzuncu bulutta. Sebep? Usta oyuncu annesi Neena Gupta'nın doğum günü. Bugün 65 yaşına girdi. Sadece bize mi öyle geliyor yoksa siz de Neena Gupta'nın yaşlanmasının durduğunu mu düşünüyorsunuz? Özel günde Masaba, sevgili annesine iyi dilekler dilemek için aile albümlerinden bir dizi nostaljik fotoğraf seçti. Açılış karesinde kameraya bakan genç Neena Gupta görülüyor. Gözlerimizi ondan alamıyoruz. Ayrıca doğum günü pastasına da bir göz atıyoruz. Yakında anneliğe adım atacak olan Masaba, albümü paylaşarak şunları yazdı: “Herkes anneme çok mutlu bir doğum günü diliyor. “Neena Gupta kesinlikle en iyisi.” Ayrıca gönderiye kırmızı kalpler ve bir balon emojisi ekledi. Masaba'nın kocası, aktör Satyadeep Misra, “NJ”si için doğum günü notu bırakan ilk kişiler arasındaydı. Aktris Konkona Sen Sharma, “Doğum günün kutlu olsun Neenaji” yazdı. Şarkıcı ve besteci Vishal Dadlani albüme baktıktan sonra şunları söyledi: “Ne kadar muhteşem! Doğum günün kutlu olsun.” Neena Gupta ile ekran alanını paylaşan Ayushmann Khurrana Badhai HoDireğin altına kırmızı kalpler düşürdüm.

Neena Gupta, yakın zamanda yayınlanan 3. sezondaki rolü için tüm doğru sesleri çıkarıyor. Panchayat. Oyuncu, Phulera'nın pradhanı (köy şefi) Manju Devi Dubey rolünü oynuyor. Oyuncu Indianexpress.com'a verdiği röportajda çekim günlerini anlattı. “45°-47° sıcaklıkta çekim yapmamız gerekiyordu. Bu sefer bisikletten düşmek zorunda kaldım. Yolda çakıl ve çakıl vardı lütfen bekle [and it was hot.] Bu hepimiz için, oyuncular için, teknisyenler için zorlayıcıydı. Oyuncular boş zamanlarında en azından hayranlarıyla birlikte gölgede durabiliyorlardı. Bunu çekmek fiziksel olarak çok zordu ve belki de bu yüzden insanlar onu seviyor çünkü o kadar gerçek ki, insanlar onunla bir bağ kuruyor. Mehnat toh karni chaahiye [one should work hard]”Eğlenceliydi.”

Panchayat-3 şu anda Prime Video'da yayınlanıyor.