Tekrar Rohman Shawl ile Çıktığı Söylenen Sushmita Sen, Eski Sevgilileriyle Arkadaş Olduğunu Açıkladı

SuGiBi

New member
Sushmita Sen bu görseli paylaştı. (nezaket: sushmitasen47)

Yeni Delhi:

Sushmita Sen'in kişisel hayatı sıklıkla mercek altında. Daha önce Rohman Shawl'la bağlantılı olan aktris, ikilinin sık sık birlikte görülmesi nedeniyle bir kez daha flört spekülasyonlarını ateşledi. İkili yakın bir bağı paylaşıyor ve birbirlerinin en büyük amigo kızları. Eski partnerlerle arkadaşlıkların sürdürülmesi konusuna değinen Sushmita Sen, Indulge Express ile yaptığı röportajda kendi bakış açısını paylaşarak, buna kendi hayatında şahit olduğu ve deneyimlediği için bunun “mümkün” olduğunu söyledi. Şöyle dedi: “Kesinlikle. Ama bence bu zor ve kafa karıştırıcı. Birçok insan eski sevgilileriyle arkadaş olabilir ve çizgiyi nerede çizeceğini veya sınırlarının nerede olduğunu bilemez. Ama bu mümkün çünkü bunun olduğunu gördüm ve kutsandım. benim hayatımda da olsun.”

Kalp kırıklıklarıyla nasıl baş ettiği sorulduğunda Sushmita Sen, hayatının açık bir kitap olduğunu çünkü onu “dürüstlük” ve “korkusuzlukla” yaşadığını söyledi. “Eh, hayatım kesinlikle açık bir kitaptı çünkü onu çok dürüst ve bazen de korkusuzca yaşadım. Ancak şunu söylemeliyim ki, haysiyet hayatınızın sadece bir alanında ortaya çıkan bir şey değil; o sizin kim olduğunuzdur. Sushmita Sen, “Dolayısıyla aldığınız tüm kararlar, ister sizi incitsin, ister ihanete uğrayın, ister hatalı olun, hiçbir önemi yok” dedi.

Şöyle ekledi, “Mesele şu ki, bir şey olması gerektiği gibi değildi ve size bir şeyler öğretebildiği sürece kalması gerekiyordu. Bu derse değer veriyorsunuz ve yolunuza devam ediyorsunuz. Bu kadar yatırım yapmaya değeceğini düşünmüyorum. ve bunu bir hata olarak görüyorum. Bu nedenle bunları mutlak bir onurla kabul ediyorum.”

Bilmeyenler için Sushmita Sen ve Rohman Shawl 2018'de tanıştı ve kısa süre sonra çıkmaya başladı. 2021'de ayrıldılar. Ayrılıklarını Instagram'da duyuran Sushmita Sen, “Arkadaş olarak başladık, arkadaş kalacağız! İlişki çoktan bitti… aşk kaldı.”