bencede
Active member
Tereyağlı Patates (Kahvaltılık) Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle merhaba.Patates sevenlere bu tanım gelsin
- 2- 3 orta patates
- 50 gram tereyağı
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay karabiber
- Tuz
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle merhaba.Patates sevenlere bu tanım gelsin

- Patatesler yıkanıp kabukları soyulur.
- Elma dilimi formunda doğranıp tencerede haşlanır.
- Haşlanan patatesler süzülüp bir sahana tereyağı eritip baharatları koyup patatesleri üzerine ek edip baharatlar ve tereyağı patates özlensin.
- 5 dk ateşte kalsın ve karıştırıp ocağın altını kapatalım. Servise hazır