Thalaivar 170’den Bir BTS Fotoğrafında Rajinikanth ve Amitabh Bachchan

SuGiBi

New member
Rajinikanth ve Amitabh Bachchan setlerde Thalaivar 170. (Nezaket: X)

Yeni Delhi:

Rajinikanth ve Amitabh Bachchan bu filmde görülecek. Thalaivar 170. Filmin yönetmenliğini TJ Gnanavel yapıyor. Geçen hafta Rajinikanth, kendisi ve Amitabh Bachchan’ın 33 yıl sonra yeniden bir araya geleceğini duyurdu. Şimdi de yapım şirketi Lyca Productions, Hint sinemasının iki süperstarının kamera arkası fotoğraflarını paylaştı. Fotoğrafta Amitabh Bachchan, Rajinikanth’a telefonunda bir şey gösteriyor. Yapımcılar ayrıca Mumbai programının çekimlerinin tamamlandığını da duyurdular. Gönderiye eklenen metinde şu ifadeler yer alıyordu: “Süperstar ve Shahenshah Thalaivar 170 setlerinde buluştuğunda. 33 yıl sonra ekranlarda yeniden buluşma. Thalaivar 170 iki doz efsane olacak! Rajinikanth…Amitabh Bachchan…Mumbai programını tamamladık.”

Superstar ve Shahenshah setlerde buluştuğunda #Thalaivar170 ????

33 yıl sonra ekranlarda yeniden buluşma! ???? #Thalaivar170 çift doz efsane olacak! ???? @rajinikanth@SrBachchan

MUMBAI Programı bitti ?????????
✨
@tjgnan@LycaProductions#Subaskaran@gkmtamilkumaranpic.twitter.com/LfyV3rP2JI

— Lyca Productions (@LycaProductions) 29 Ekim 2023
Bundan önce Rajinikanth, TJ Gnanavel’in hazırladığı, kendisinin ve Amitabh Bachchan’ın yer aldığı mutlu bir selfie paylaştı. Kalbim sevinçle çarpıyor.” Big B ve Rajinikanth en son Uğultu1991’de piyasaya sürüldü. Ayrıca birlikte çalıştılar. Andhaa Kaanoon Ve Geraftaar.

33 yıl sonra akıl hocam, fenomen Shri Amitabh Bachchan ile TJ Gnanavel’in yönettiği yeni Lyca filmi “Thalaivar 170″de yeniden çalışıyorum. Kalbim sevinçle çarpıyor!@SrBachchan@LycaProductions@tjgnan#Thalaivar170pic.twitter.com/RwzI7NXK4y

— Rajinikanth (@rajinikanth) 25 Ekim 2023
Amitabh Bachchan ayrıca karakterinin setlerden bir kamera arkası fotoğrafını da yayınladı. Thalaivar 170. Fotoğrafla birlikte, “Anı büyütmeye çalışıyorum… THE THALAIVAR ile 33 yıl sonra ilk çalışma günü .. RAJINIKANTH sirrrrr.”

Bir süre önce PTI haber ajansına verdiği röportajda Rajinikanth, film hakkında konuştu. “170. filmimi, aynı zamanda sosyal mesajlarıyla da büyük bir eğlendirici olacak yönetmen Gnanavel ve Lyca ile yapıyorum. 170. filmimin çekimlerini yapacağım… Filmin adı bu değil” dedi. henüz karar vermedim.”

Rajinikanth en son şu tarihte görüldü: gardiyan. Oyuncu, filmde emekli bir polis memuru rolünü oynadı.

Bu arada Amitabh Bachchan’ın son filmi Ganapath.