TIFF’e Geldiğiniz İçin Teşekkür Ederiz: Bhumi Pednekar Özel Bir Not Paylaşıyor

SuGiBi

New member
Bhumi Pednekar bu görseli paylaştı. (Nezaket: bhumipednekar)

Karan Boolani’nin Geldiğiniz için teşekkür ederim haklı olarak manşetlere çıktı. Nezaket: Muhteşem beş oyuncu kadrosu: Bhumi Pednekar, Kusha Kapila, Shehnaaz Gill, Dolly Singh ve Shibani Bedi. Geldiğiniz için teşekkür ederim 48. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde (TIFF) büyük bir tepki aldı. Şimdi Bhumi minnettarlığını Instagram’da dile getirdi. Oyuncu, rol arkadaşlarıyla bir dizi fotoğraf ve Haber paylaştı. Ayrıca herkese sevgilerinden dolayı teşekkür etti. Açılış çerçevesinde Bhumi, uyluk yüksekliğinde yırtmaçlı muhteşem askısız elbiseyle kırmızı halıyı yönetiyor. Ayrıca Bhumi’nin TIFF albümünde Anıl Kapoor, Karan Boolani ve yapımcı Ekta Kapoor’a da göz atıyoruz.

Kliplerden birinde Bhumi Pednekar’ın izleyicilere seslenirken gözyaşlarını sildiği görülüyor. Gönderiyi paylaşan Bhumi şunları yazdı: “Beni ağlattın. Sevginiz için teşekkürler Toronto. Bana bir ömür boyu hatıralar verdin. Kırmızı halıda ve gösterimde yaşananlar asla unutamayacağım bir şey. Filmimizi seçtikleri için TIFF, Cameron Bailey ve jüriye teşekkür ederiz. Bu harika bir deneyim oldu. Bir patlamayla başladık. Bunu evde deneyimlemek için sabırsızlanıyorum.”

Şimdi bakın nasıl Geldiğiniz için teşekkür ederimG Squad Toronto’ya vardıklarını duyurdu.

Bu arada ilk şarkı Haanji itibaren Geldiğiniz için teşekkür ederim sosyal medyada gerekli sesleri çıkarıyor. İster şevkli ritimler ister Bhumi Pednekar ve ekibin dans hareketleri olsun, parça tüm beklentileri karşılıyor.

Geldiğiniz için teşekkür ederimEktaa R Kapoor’un Balaji Telefilms Limited ve Anil Kapoor Film Communication Network Pvt Ltd’nin ortak yapımcılığını üstlendiği film, 6 Ekim’de dünya çapında sinemalarda gösterime girecek.