“Tiyatro deneyime inanıyorum”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Amerikan Dönemi Korku Filmi Günahkar Gişede dalgalar yaratıyor. Olumlu bir yanıt açtı ve sosyal medya izleyicilerden dökülen tepkilerle şaşkına dönüyor.

Yönetmen Ryan Coogler, izleyiciye derinlemesine memnuniyetini ifade etmek, bilet satın almak ve filmi izlemek için tiyatrolara gitmek için sosyal medyaya götürdü.

Sosyal medya gönderisi onun tarafından kaleme alınmış bir mektup içeriyor.

“Ebedi minnettar. Kalbim onunla patlıyor. Görmek için satın alan her birinize teşekkür etmek istiyorum Günahkar. Filmi farklı formatlarda izlemeye karar verdi. Patlamış mısır ve bir içki içti, bir bakıcı rezervasyonu yaptı ve daha sonra lobide durdu ve konuştu ve bir arkadaş yaptı. Çalışma programlarını kim değiştirdi. Filmi gruplar halinde izleyen. Bir kereden fazla izleyen, filmi hem şahsen hem de sosyal medyada veya kısa mesaj zincirlerinizde öneren herkese teşekkür etmek istiyorum. “

Yönetmen, “Ailemden ve atalarımdan ilham alan bir film yapma fırsatı buldum, ancak her zaman izleyici, tiyatrolarda yapmak istediğimiz bir filmdi. Siz ve sizi sadece sinemanın yapabileceği şekilde hareket ettirin.”

Yönetmenin yürekten mektubu daha da ortaya çıktı, “Sinemaya inanıyorum. Tiyatro deneyimine inanıyorum. Bunun toplumun gerekli bir direği olduğuna inanıyorum. Bu yüzden ben ve meslektaşlarımın birçoğu hayatımızı zanaatlara adamış. Küresel tiyatro izleyicisi, kendim ve ailem için daha sürdürülebilir bir yaşam oluşturmamı sağladı.

Günahkar Michael B Jordan ve Hailee Steinfeld'e kilit rollerde bulundu ve film küresel olarak 61 milyon dolarlık bir artışla açıldı. Ürdün ikili rollerde görülür, sadece kalıcı bir doğaüstü kötülükle karşılanmak için evine geri döner.

Günahkar 18 Nisan 2025'te tiyatrolarda piyasaya sürüldü.