Türkücü Alişan’ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş entübe edildi! Demet Akalın…

Aslıhan

Active member
Türkücü Alişan’ın kardeşi ve beraberinde menajeri olan Selçuk Tektaş, Covid-19’a yakalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yakın arkadaşı Demet Akalın Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için toplumsal medyadan dua istedi.

Demet Akalın, yakın arkadaşı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi. Korona virüse yakalanan Selçuk Tektaş’ın durumu ağırlaşmış ve ağır bakımda entübe edilmişti. Akalın paylaşımında, “Toplu duanın gücüne inanıyorum… kardeşimiz Selçuk Tektaş için şifa duası istesem… Allah razı olsun şimdiden ellerini dua için açan herkese” dedi.

AİLESİ HASTANE ÖNÜNDE NÖBET TUTUYOR!

Ünlü müzikçi, dün eşi Buse Varol ve annesi Suzan Tektaş’la bir arada hastanedeydi. Aile, tabiplerden müjdeli bir haber alabilmek için hastanenin kapısından ayrılmadı. Selçuk Tektaş’ın gözyaşlarına boğulan eşi Merve Tektaş’ı Alişan ve annesi teselli etmeye çalıştı.

Müzikçi, kardeşinin sıhhat durumu hakkındaki sorulara “Durumu fazlaca kritik, dua istiyoruz” diye cevap verdi.

Hastanenin önünden ayrılmayan Alişan, kardeşinin eşi Merve Tektaş’ı teselli etti.

HABERİ BU TÜRLÜ DUYURMUŞTU!

Geçtiğimiz aylarda kızı Eliz’i kucağına alarak ikinci kere baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, kardeşi ve hem de menajeri olan Selçuk Tektaş’ın koronavirüs olmasıyla sarsıldı. Hastaneye kaldırılan ve teneffüs zorluğu çeken Selçuk Tektaş entübe edildi. Bu haberi alan Alişan gözyaşlarına boğuldu. Alişan kardeşinin kaldırıldığı Maslak Acıbadem’den bir an olsun ayrılmıyor.

12 Mayıs’ta kardeşinin doğum gününü toplumsal medya hesabından kutlayan Alişan paylaşımında “Eliz’le Burak senin üzere bir amcaları olduğu için fazlaca şanslılar. Ben de senin üzere bir kardeşim olduğu için, gerinden daima hoş kelamlar duyduğum için, beni ve ailemizi her vakit gururlandırdığın için biz de epeyce şanslıyız. Seni epey seviyorum kardeşim” demişti.