Tur Rehberi Sara Ali Khan Yine İş Başında. Bu sefer Kalküta’dan

SuGiBi

New member
Sara Ali Khan Haberdan bir karede. (nezaket: saraalikhan95)

Yeni Delhi:

Sara Ali Khan’ın “namaste darshako” serisindeki bir sonraki durağı Kolkata. Yeni filminin tanıtım görevleriyle meşgul olan oyuncu Zara Şapka Zara Çanta rol arkadaşı Vicky Kaushal ile birlikte, Bengalce konuşma becerisiyle şehirdeki hayranlarını etkiledi. Ayrıca onlara yeni ve tabii ki hayranları çılgına çeviren benzersiz bir shayari ısmarladı. Cumartesi günü Sara Ali Khan, filmden son parçayı tanıtan bir Haber paylaştı. Bebek Tujhe Paap Lagega. Klip, hayranlarını Bengalce selamlaması ile başlıyor: “Namashkar bandhuraj. Jaisa kia ap dekh sakte hai, aami eeshi gechi Kalküta (Kalküta’dayım).” Görkemli Victoria Anıtı’na karşı poz veren, çıplak gölgeli geleneksel bir kıyafetle muhteşem görünüyor.

Aktris daha sonra bir oditoryumda sıcak bir şekilde karşılanır ve burada Bengalce’deki akıcılığını bir kez daha sergiler: “Namashkar Kolkata. Ami tomake bhalobasi (Seni seviyorum).” “Abhi ana agyi hu KolkataVicky (Kaushal) ka nahi hai ata pata (Artık burada Kalküta’dayım, Vicky hiçbir yerde bulunamaz). Use kar dia hai maine bohot sata, isiliye aake aap sab log mujhe pata (Ona çok eziyet ettim, bu yüzden hepiniz beni etkilemeye çalışmalısınız).” Bunun ardından Sara, Haberin Detaylarıda büyük ekranda şarkısı çalarken kargalarla dans ediyor.

Bilmiyorsanız, Vicky Kaushal bu akşam IIFA 2023’e ev sahipliği yapmaya hazır olarak Abu Dabi’nin Yas Adası’nda.

Tanıtım günlüklerinden başka bir sayfayı paylaşan Sara Ali Khan, şunları yazdı: “Somya ve Kapil lagayenge Poore Bharat mein chaap. Jo nahi sunega hamara gaana use lagega paap. Kariye Himesh Reshammiya ji ke alaap’ın keyfini çıkarın. Ve sonra ana aur aap dans edelim. #BabyTujhePaapLagega.”

Bu arada, Vicky Kaushal ve Sara Ali Khan’ın yeni şarkısını da izleyin. Zara Hatke Zara Bachke – Baby Tujhe Paap Lagega. Burada:

Zara Şapka Zara Çanta Indore’da yer almaktadır. Film, boşanmak üzere olan evli bir çift olan Somya (Sara Ali Khan) ve Kapil’in (Vicky Kaushal) etrafında dönüyor. Zara Şapka Zara Çanta ayrıca Neeraj Sood, Rakesh Bedi ve Sharib Hashmi’yi de içeriyor. Laxman Utekar tarafından yönetildi ve Maddock Films ile Jio Studios ortak yapımcılığını üstlendi.