Uçuş Giysili Hrithik Roshan Kalkışa Hazır

SuGiBi

New member
Görüntü, Hrithik Roshan tarafından paylaşıldı. (Nezaket: hrithikroshan)

Tüm Hrithik Roshan hayranları için sizi harika haberlerimiz bekliyor. Oyuncu, bir sonraki filminden karakterinin ilk bakış posterini paylaştı. savaşçılar. Resimde, pilot kıyafetindeki Hrithik, sırtı kameraya dönük bir hava alanında duruyor. Çerçevede bir savaş uçağı da görebiliriz. Hrithik, elini üzerinde tutarak jete bakıyor. Batan Güneş, çerçeveye ekstra bir kenar ekledi. Hrithik başlığı düşünmekle fazla zaman kaybetmedi ve basitçe şöyle yazdı: “#Fighter #25Jan2024 #7MonthsTosavaşçılar” Seni bilmem ama biz sakin olamayız. Filmde yer alan Anıl Kapoor da gönderiye yanıt olarak yumruk emojisi attı. Yönetmen Zoya Akhtar, resmin altında kırmızı bir kalp paylaştı. Hrithik ve Zoya birlikte çalıştılar Zindagi Na Milegi Dobara. Oyuncu Sanjeeda Shaikh de aynı şeyi yaptı. Hrithik, kuzeni Pashmina Roshan’dan da bir mesaj aldı. Bir dizi ateş emojisi paylaştı.

savaşçılarSiddharth Anand’ın yönettiği, aynı zamanda başrolde Deepika Padukone oynuyor. Hrithik Roshan, filmdeki karakterine uyması için vücudu üzerinde çalıştı. Oyuncu, yolculuğuna ait Haberları ve fotoğrafları Instagram’da paylaşıyor. Oyuncu bir süre önce spor salonu seanslarından bir Haber paylaştı ve şöyle yazdı: “Arkadaşım ve antrenörüm Kris Gethin’in ABD’deki evine dönüş yolculuğu tom. 2. aşamamızın tamamlanmasına daha 10 hafta varken ve 6 aylık yoğun bir çalışmayı geride bırakmışken, süreçle ilgili olduğumdan daha memnun, daha enerjik, daha azimli ve daha barışık olamazdım. şimdi tam bu anda. Ve bu arada, bu sürecin kasla çok az, kalp ve zihinle daha çok ilgisi var.”

Oyuncu, “Ve bunun için sana yeterince teşekkür edemedim Kris. İşinize olan dürüstlüğünüz ve spor salonuna getirdiğiniz bilgi ve bilgelik için teşekkür ederiz. Dünyanın senin gibi daha fazla adama ihtiyacı var. Kesinlikle. Açıkçası, dönüşümler için sizinle çalışmaktan daha mı çok hoşlanıyorum yoksa o tutku ve enerjinin birazının bana da bulaşması umuduyla mı daha çok bilmiyorum
🙂
Hoşça kal dostum. İleriye ve yukarıya.”

Hrithik Roshan’da ayrıca 2 idi boru hattında. Filmde ayrıca Jr NTR de rol alıyor.