Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu: Sinem’in sütünün kesilmesinden telaş ettim!

Aslıhan

Active member
Türkiye’nin sevilen isimlerinden biri olan Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler’de kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, Türkiye’de çıkan yangınlar hakkında konuştu ve “İçimiz yanıyor. Sinem’in de canı fazlaca sıkıldı.” dedi.

Yaz mevsiminin gelişiyle soluğu Çeşme’de alan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve kendi üzere oyuncu olan eşi Sinem Kobal, tatillerine orta vererek İstanbul’a dönme sonucu aldı.

Evvelki gün Etiler’de bir kuaför çıkışında görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Türkiye’nin farklı noktalarında çıkan yangınlar niçiniyle büyük bir ıstırap duyduğunu vurgulayan İmirzalıoğlu, mevzu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yangınlar sebebiyle eşi Sinem Kobal’ın sütünün kesilmesinden telaş ettiğini belirten ünlü oyuncu, “Biz tatildeydik lakin denize girmemize karşın içimiz bir daha soğumuyordu. İçimiz yanıyor… Sinem’in de canı hayli sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden tasa ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor.” sözlerini kullandı.