Üzgün Ankita Lokhande, Vicky Jain’in okula gitmesinin ardından odadan ayrıldı

SuGiBi

New member
Vicky Jain ve Ankita. (Nezaket: AnkitaLokhandeJain)

Yeni Delhi:

Merakla beklenen realite şovu Büyük Patron 17, nihayet burada. İlk gösterimi 15 Ekim Pazar günü yapılan programda güçlü çift Ankita Lokhande ve Vicky Jain, “gerçek hayattaki ortaklar” Aishwarya Sharma ve Neil Bhatt ve İngiltere merkezli eczacı Navin Sole yer alıyor. Bu kez ev arkadaşları üç kategoriye ayrıldı: “Dil”, “Dimag” ve “Dum”. Yapımcıların Instagram’da yayınladığı son tanıtımda dikkatler Vicky Jain ve eşi Ankita Lokhande üzerinde. Klip Vicky Jain, Rinku Dhawan, Sunny Arya ve Sana Raees Khan’a açılıyor. Yaşam alanında dinlenirken görülüyorlar. Birkaç saniye sonra Vicky Jain onlara odaları değiştirme fikrini verir. Yarışmacılardan hızla seçtikleri bir odayı seçmelerini ister. Görünüşe göre planı Bigg Boss’u etkilemekte başarısız oldu.

Klipte duyabiliyoruz Büyük patron Vicky Jain’i okuyorum. Diyor, “Vicky bhaiya, agar apko dikhane aur chalane ka itna hi shauk hai to kyu aap Ankita ke peeche peeche makaan 1 numara benim gaye. Ap jate makaan number 2 me jo hai dimaag ka ghar. Ankita benim 1 numaramdı. Apko, ulusal televizyonu kullanarak, kartvizitinizi kullanmak için bir şeyler yapmanıza yardımcı olacak bir şey yaptı. [Vicky Jain, after looking at the current scenario I am wondering why did you pick house number 1? If you love playing mind games, you should have picked house number 2. Why did you follow Ankita Lokhande? Are you trying to show that you love your wife a lot?]”Promosyonun sonuna doğru Ankita’nın odadan çıktığını görüyoruz. Üzgün görünüyor.

Videoyu paylaşan yapımcılar şunları yazdı: “Bigg Boss, Vicky’nin kararını kabul etmedi. Planının ardındaki niyet neydi? [Bigg Boss has questioned Vicky Jain’s decision.]”

Bigg Boss 17’ler JioCinema’da 24*7 canlı yayın mevcuttur. Program pazartesiden cumaya saat 22.00’de TV’de yayınlanıyor. Hafta sonu özel bölümleri saat 21.00’de yayınlanıyor