Usta oyuncu Nurseli İdiz: 10 yıldır ağlıyorum diye düşünüyor

Aslıhan

Active member
Geçtiğimiz gün Bebek’te kameralara yansıyan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, daima taksi kullandığı için hayli fazla anısı olduğunu söylemiş oldu ve “Bir gün beni bir taksici gördü. ‘Abla uygun misin? Seni 10 yıl evvel havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun” dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni” biçiminde bir anısını paylaştı.

Usta oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz gün Bebek’te taksiden inerken objektiflere yansıdı. Gazetecileri karşısında nazarann ünlü oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

“Babam da epeyce taksiye binerdi” diyen 60 yaşındaki ünlü isim, “Ailece taksiye kullanmayı severiz biz. Kızım da Roma’dan Milona’ya gitmiştir taksiyle…” halinde konuştu.

“10 YILDIR HALA AĞLIYOR!”

Sık sık taksi kullandığı için epey fazla anısı olduğunu da belirten İdiz, şu tabirleri kullandı:

“Bir gün beni bir taksici gördü. ‘Abla yeterli misin? Seni 10 yıl evvel havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun’ dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni.”

Yeni projesi için hazırlıklara başladığını söyleyen usta oyuncu kelamlarını şöyleki sonlandırdı:

“Oyun başlıyor. Bir tane dizimiz var. Çok fazla dizi yapılıyor. Senaryolar birbirine benziyor. Bu kadar hayli dizi yapılmasın. Düşünüp, taşınıp daha uygun diziler yapılmaya çaba edilsin.”