Yenilmez
Active member

Bakteriler, grip virüsleri, sıcak hava: Vücudun karşılaştığı zorluklar özellikle kış aylarında daha da büyüktür. Videoda bir uzman bağışıklık sisteminin nasıl daha iyi korunabileceğini gösteriyor.
Dış hava sıcaklıkları düştükçe, güneşlenme saatleri azaldıkça ve kapalı mekanlarda daha fazla vakit geçirdikçe hastalanma riski artıyor. Soğuk dalgalar daha kolay zaman geçirir. Grip veya korona enfeksiyonuna ilişkin endişeler de artıyor.
Dr. Stefan Waller, günlük yaşamdaki küçük değişikliklerin yardımcı olabileceğini söylüyor. Popüler t-online video serisi “Bana Sor”da doktor, soğuk mevsimde kalp ve dolaşım sistemini tehdit eden ciddi sağlık risklerini anlatmakla kalmıyor. Waller ayrıca daha güçlü bir bağışıklık sistemi için günlük ipuçları da veriyor.
Soğuk algınlığında egzersizin neden hayatı tehdit edebileceğini, neden az ısınmanın sağlığınız için iyi olduğunu ve gribin neden kalp krizi riskini artırdığını burada veya yukarıdaki videoda görebilirsiniz.
Dr. Stefan Waller dahiliye uzmanı ve kardiyologdur ve Berlin'in kalbinde büyük bir kardiyoloji uzmanı muayenehanesinde çalışmaktadır. “Dr. Heart” YouTube video platformunda. Doktor, videolarında sağlıksız yaşam tarzından kronik hastalıklara kadar kalp-damar sağlığını etkileyen her şeyi açıklıyor.
“Bana sor” t-online'ın bir video formatıdır. Kullanıcılarımızın, ister ünlü kişiler, ister günlük hayattaki kahramanlar olsun, farklı kişilere soru sorabilmelerine olanak sağlıyoruz. Okuyucularımız “Bana Sor” ile bu kişilerin sorularını yanıtlayabilirler. İlginç röportaj ortakları için önerilere her zaman minnettarız: [email protected].
Burada aradığınız tüm önemli raporları, röportajları ve araştırmaları bulacaksınız. Hiçbir videoyu kaçırmamak için YouTube kanalımızı takip edin.