“Vahşi Tarafta Yürüyüşe Çıktım”

SuGiBi

New member
Mumbai (Maharaştra):

Aktör Ananya Panday Perşembe günü Tanzanya tatilinden fotoğraflar paylaştı.
Görüntülerde orman safarisi yaparken görülüyor. Ormanda aslanları, kaplanları ve diğer yabani canlıları görünce son derece heyecanlı görünüyordu.

Instagram paylaşımına “Vahşi tarafta yürüyüşe çıktım” yazdı. Netizenler çok geçmeden yorum bölümüne mesaj attı ve yürekten tepkiler yazdı. Ananya'nın en iyi arkadaşı Shanaya Kapoor, “6. slaytta çok tatlı görünüyorsun anni.” yorumunu yaptı.

Bu arada iş cephesinde Ananya, Netflix filmi CTRL'nin başarısının tadını çıkarıyor.
Filmde Ananya, acı dolu bir ayrılığın ardından eski erkek arkadaşı Joe'yu hayatından silmek için Yapay Zeka'ya (AI) başvuran nüfuz sahibi Nella Awasthi'yi canlandırıyor. Yönetmen Vikramaditya Motwane yakın zamanda ANI ile yaptığı bir röportajda, bu role mükemmel uyum sağlayan Gehraiyaan aktrisini seçmesinin nedenini paylaştı. Neden Ananya'nın ideal seçim olduğuna inandığı sorulduğunda Motwane, günümüz nesliyle bağlantı kurabilecek birini, genç birini, “internet konusunda bilgili” birini ve ayrıca “biraz trollenen” birini aradığını söyledi.

“Gehraiyaan'daki performansını gördüm ve gerçekten beğendim. O filmde çok özeldi, çok benzersiz ve çok gerçekçiydi. Onu sevdim. Yani senaryo hazır olduğu anda ona yaklaşmak hiç düşünmeden oldu. Genç birini, sosyal medya konusunda bilgili, internet konusunda bilgili ve Instagram konusunda bilgili, güçlü bir varlığa sahip birini istedim, anlıyor musun? Genç ve gençlik ikonu olarak karşımıza çıkan birini. O da bir bakıma biraz trolleniyor ve belki bunda bir rol oynadı ama esas olarak onu bir oyuncu olarak seviyorum” dedi.

Motwane ayrıca CTRL fikrinin nasıl ortaya çıktığını da paylaşarak, beyazperdede geçen filmlerin her zaman büyük bir hayranı olduğunu ve “Arama ve Arkadaşlıktan Çıkarma” gibi filmlerden ilham aldığını söyledi.
“Sanırım bu gerçekten ilginç gerilim filmini yapma fikriydi. Daha önceki sinema filmlerinin büyük bir hayranıydım. Bu anlamda ilhamın Searching ve Unfriended gibi filmlerden geldiğini düşünüyorum. “Bu ekran yaşam formatı — birinin bilgisayarına bu röntgenci bakış açısı. Bu büyük bir ilham kaynağı oldu” diye paylaştı Motwane.

“Avinash Sampath ve ben bunun üzerinde çalıştık. Hikayeyi o buldu ve biz de hemen beğendik. Hayatlarının çoğunu sosyal medyada geçiren yeni izleyici kitlesi için çok harika bir gerilim filmi gibi geldi. ve internette. Oradan bir şey diğerine yol açtı ve sonunda bu filme dönüştü” diye ekledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)