Varun Dhawan Mumbai'de 30 Metre Uzunluğundaki Posteri Açıkladı

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Varun Dhawan'ın Bebek John doğru vızıltıyı yapıyor ve hepimiz filmle ilgili güncellemeleri öğrenmeye hazırız. Dileğimiz yerine gelmiş gibi görünüyor. Cumartesi günü, aktör 100 ft'lik bir posteri açıkladı. Bebek John Mumbai'deki Miraj Sineması'nda. Özel güne ait bir Haberyu Instagram'da paylaşarak, “100 ft ben ve Baby me. Bebek Johnbaşlıyor. Fragman 9 Aralık’ta çıkıyor.” Klipte, Varun'un devasa bir kırmızı örtü kaldırılırken devasa posterin ortaya çıkmasına tanık olduğu görülüyor. “Bu harika. Oldukça şok oldum. Varun, “Hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım veya böyle bir şey görmedim” diye itiraf ediyor. O ikonik diyaloğu sunuyor Bebek John: “Mere jaise bohot aaye hai lekin mai pehli baar aaya huhayran denizini çılgına çeviriyor.

Kalees'in yönettiği, Bebek John Jio Studios, Cine1 Studios ve A for Apple Productions markaları altında üretilmektedir. Proje Atlee ve Cine1 Studios tarafından sunulmaktadır. Keerthy Suresh, Wamiqa Gabbi ve çocuk sanatçı Zara Zyanna filmde yer alıyor.

Daha bir gün önce yapımcılar Bebek John adlı filmin ikinci şarkısını çıkardı Pikley Pom. Varun, içindeki baba havasını akılda kalıcı şarkıya kanalize ederken öfkeli adam kişiliğini parçalara ayırdı. Varun ve Zara Zyanna tempolu şarkının adımlarını eşleştirerek birlikte eğlendiler ve vakit geçirdiler. Şarkı duyurusunu Instagram'da paylaşan Varun, şunları yazdı: “Tüm bebekler için şarkı. Pikley Pom itibaren Bebek JohnN.” Bir göz atın:

Hala dinlemediysen bir kayanın altında yaşıyor olmalısın Bebek John'un ilk şarkı Nain Matakka. Varun, zahmetsiz çekiciliğiyle son zamanlarda öldürücü sayıya eğlenceli bir dönüş daha ekledi. Nasıl? Mumbai'deki ünlü Taj Oteli'nin fonunda bir teknedeki ritimlere enerjik bir şekilde kulak vererek. “Kya uygulaması ne kabhi ikonik jagah pe dans kiya hain [Have you ever danced at an iconic location?]” yan notunu okuyun.

Bebek John 25 Aralık'ta vizyona girecek.