Varun Dhawan ve Natasha Dalal Hamileliğini Duyurdu. Göl Karakolu

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: varundhawan)

Yeni Delhi:

Varun Dhawan ve Natasha Dalal bir bebeği karşılamaya hazır. Çift, hamileliğini pazar akşamı Instagram hesabından duyurdu. Oyuncular kendi monokrom fotoğraflarını yayınladılar. Resimde Badlapur aktörün eşi Natasha'nın karnını sevgiyle öptüğü görülüyor. Fotoğrafın yanındaki başlıkta ise “Hamileyiz. Desteğinize ve sevginize ihtiyacımız var.” yazıyordu. Yorumlar kısmında Varun'un Bawaal Yardımcı yıldız Janhvi Kapoor bir kalp emojisi bıraktı. Bhumi Pednekar “Tebrikler” diye yazdı. Sonam Kapoor'un yorumunda “Omm çok tatlı.” yazıyordu. İlk filmi Yılın Öğrencisi'nde aktörü yöneten Karan Johar şöyle yazdı: “İkinizi de seviyorum! Siz ve aileniz adına çok mutluyum. Dünyadaki en iyi duyguya hoş geldiniz.”

Varun Dhawan'ın paylaştığı gönderiye buradan göz atın:

Geçtiğimiz ay Varun Dhawan, eşi Natasha Dalal'a üçüncü evlilik yıldönümlerini diledi. Büyük olayı kutlamak için Yılın Öğrencisi yıldızı, uzun süredir sevgilisi olan Natasha'ya evlenme teklif ettiği güne ait bir fotoğraf paylaştı. Resimde Natasha'nın parmağındaki yüzüğü gösterdiğini, Varun'un ise parmağını yüzüğü işaret ettiğini görüyoruz. Fotoğrafı Instagram'da paylaşan Varun, “3. yılınız kutlu olsun bebeğim… Mark Anthony'nin şarkısı çalarken evlenme teklif ettiğim üç buçuk yıl öncesine bir geri dönüş” yazdı. Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

Varun Dhawan ve Natasha Dalal, Ocak 2021'de Alibaug'da aileleri ve Karan Johar dahil yakın arkadaşlarının katıldığı samimi bir törenle evlendiler.

Varun Dhawan ve Natasha Dalal, kişisel yaşamları hakkında her zaman suskun kaldılar. Daha önceki bir röportajda Varun Dhawan, sade düğünlerinin aynı zamanda kişiliklerinin bir yansıması olduğunu söyledi: “Kişisel hayatım söz konusu olduğunda ben böyle bir insanım. Bunu sade tutmayı tercih ederim, ve ayrıca Natasha zaten bu film serisinden olmadığı için. Gösteri-sha'nın tamamı çok fazla ve şimdi bunun zamanı değildi,” dedi Bhediya aktörü HT'nin aktardığına göre.

Varun Dhawan en son BawaalJanhvi Kapoor'un başrolünü paylaştığı film. Bundan önce Kriti Sanon'la birlikte fantastik film Bhediya'da rol aldı. Projeleri arasında Samantha Ruth Prabhu'nun başrolünü paylaştığı Citadel (Hindistan bölümü) yer alıyor.