Venedik Sinema Şenliği’nde Can Yaman fırtınası

Aslıhan

Active member
Can Yaman, moda devi Dolce & Gabbana’nın davetlisi olarak 78. Venedik Sinema Şenliği’ne katıldı. 11 Eylül’e kadar sürecek olan şenlik için Venedik’e giden Yaman, bu sırada basına İtalyanca röportaj da verdi. Can Yaman, İtalyan hayranlarından ağır bir ilgi gördü.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE

İtalya’da geniş bir hayran kitlesi bulunan Can Yaman, bu yıl 78’incisi düzenlenen Venedik Sinema Festivali’ne damgasını vurdu. Güzel oyuncu, şenlik kapsamında gerçekleşen ‘Filming Italy Best Movie Award’ merasiminde ödül aldı.

Başrolünü üstlendiği İtalyan dizisinin hazırlıklarına devam eden Can Yaman, bu yıl 78’incisi düzenlenen Venedik Sinema Festivali’ne katıldı. Hürriyet’in haberine nazaran; İtalya’da büyük bir hayran kitlesi bulunan güzel oyuncu, aktifliğin en epeyce ilgi nazarann yıldızlarından biri oldu. bir müddetdir İtalya’da yaşayan oyuncu, şenlikte gördüğü ilgi için “Artık alıştım, beni her yerde kovalıyorlar” sözlerini kullandı.

31 yaşındaki Can Yaman, şenlikte ünlü bir İtalyan markasına ilişkin siyah grup elbisesi ve ayakkabılarıyla uzunluk gösterdi. Özel ömrü ve toplumsal medya paylaşımlarıyla da sık sık isminden kelam ettiren Can Yaman, şenlik kapsamında organize edilen ‘Filming Italy Best Movie Award’ merasiminde de mükafata layık görüldü.

İtalya’da reklam sinemalarında de rol alan oyuncuya, kesimdeki süratli yükselişi niçiniyle “TV Personality of the Year” (Yılın TV Karakteri) mükafatı takdim edildi.