Vicky Kaushal'ın “Tembel Pazar” Ruh Halini Kimin Yakaladığını Tahmin Etmenin Puanı Yok

SuGiBi

New member
Delhi:

Vicky Kaushal, eşi Katrina Kaif'in rahat arkadaşlığında tembel bir Pazar geçirdi. Bad Newz oyuncusu, yumuşak bir oyuncakla poz verirken görülebilen kendisinin aptalca bir resmini paylaştı. Resmi paylaşan Vicky Kaushal, “Tembel Pazar ve eşi ke andar ka photographer jaag gaya! (Eşinin fotoğrafçı benliği ortaya çıktı) yazdı. Resim internetten anında yanıt aldı. Bir kullanıcı, “Vicky kime ait olduğunu herkese söyleme fırsatını asla kaçırmaz.” yazdı. Başka bir kullanıcı, “En şirin Pazar resmi.” yazdı. Başka bir yorumda, “Bu sevimlinin en şirin fotoğrafçısı var! Ve tabii ki en şirin aksesuar!” yazıyordu. Bir göz atın:

Vicky Kaushal'ın son yapımı Bad Newz 19 Temmuz'da sinemalarda gösterime girdi. Katrina Kaif, filmi özel gösterimde izledikten sonra sosyal medyada bir takdir notu yazdı. Notta şöyle yazıyordu: “Ve işte burada! Çok eğlenceliydi, Bromance, Punjabi oğlanlarıyla yeni bir anlam kazanıyor, zahmetsiz zamanlama ve kimya. @vickykaushal09, beni her zaman rahatlığın ve ekrana getirdiğin neşeyle şaşırtıyorsun @amy_virk seni resmen sevdim @tripti dimri, sen sadece @bindraa.mritpal @karanjohar'ı tebrik ediyorum (sic).”

Birlikte ne zaman bir film yapacakları sorulduğunda, Vicky Kaushal bir medya etkileşimi sırasında, “Katrina ve benim yakında bir filmde görülmemizi umuyorum. Biz de böyle bir hikaye arıyoruz, ancak sadece birlikte çekilerek yapılmış bir film yapmak istemiyoruz. Eşleşmemiz hikayenin talebine göre olmalı, ancak o zaman eğlenceli olur.” dedi.

Katrina Kaif ve Vicky Kaushal, 2 yıllık ilişkilerinin ardından Aralık 2021'de evlendiler. Rajasthan'ın Sawai Madhopur kentinde büyük, gösterişli bir düğün töreni düzenlediler.