Vijay Antony, 16 Yaşındaki Kızının Ölümü Üzerine: “Onunla Birlikte Öldüm”

SuGiBi

New member
Vijay Antony’nin fotoğrafı X’te tweetlendi. (Nezaket: heyecan)

Yeni Delhi:

Aktör ve müzik direktörü Vijay Antony, Perşembe günü 16 yaşındaki kızının ölümünün ardından ilk açıklamasını yaptı. Meera’nın Salı günü Chennai’deki evinde intihar ederek öldüğü iddia edildi. Açıklamasına ilişkin bir gönderide şöyle yazıyordu: “Sevgili insanlar, kızım Meera çok nazik ve cesur bir insandır. Kastın, dinin, paranın, kıskançlığın, acının, yoksulluğun, nefretin olmadığı bu dünyadan daha iyi ve huzurlu bir yere gitti. Benimle konuşuyor. Ben de onunla birlikte öldüm. Artık ona vakit ayırmaya başladım. Onun adına yapacağım tüm güzel şeyleri O kendisi başlatacak.”

Meera, aktör Vijay Antony ve eşi Fathima’nın iki kızından biriydi. Chennai’deki özel bir okulda 12. Sınıf öğrencisiydi ve bildirildiğine göre stresle mücadele ediyordu.

Meera, Mylapore’daki bir hastaneye kaldırıldı ancak vardığında öldüğü açıklandı. Kıdemli bir polis memuru Haberler’ye şunları söyledi: “Çocuk bu sabah erken saatlerde Mylapore’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Doktorlar şunları söyledi: [her] ölü getirdi. “Çocuk kendini öldürmüş gibi görünüyor.”

Birçok ünlü Vijay Antony’nin kızının ölümüne üzüldü. Ponniyin Selvan yıldızı Jayam Ravi tweet attı: “Kızınız Vijay Antony Brother’ın kaybını duymak yürek parçalayıcı. Dışarıdaki tüm çocuklara, lütfen el üstünde tutulduğunuzu, değer verildiğinizi ve asla yalnız olmadığınızı bilin. Sadece sizin mutluluğunuz ve sevginiz için yaşıyoruz. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu ve sen bu zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahipsin… Ebeveynlere ne payı olursa olsun, senin için yüzleşmek için oradayız. RIP Meera”

Kızınızın kaybını duymak yürek parçalayıcı @vijayantony Erkek kardeş????

Dışarıdaki tüm çocuklara, lütfen el üstünde tutulduğunuzu, değer verildiğinizi ve asla yalnız olmadığınızı bilin. Sadece mutluluğumuz ve aşkımız için yaşıyoruz?????????
Hayat iniş ve çıkışlarla doludur ve bunu başarabilecek güce sahipsiniz…

— Jayam Ravi (@actor_jayamravi) 19 Eylül 2023
Film yapımcısı Venkat Prabhu da yürekten taziyelerini iletti.

Bu şok edici haberle uyanın! En derin taziyelerimiz Vijay Antony Saar ve ailesine ??????? RIP Meera

— venkat prabhu (@vp_offl) 19 Eylül 2023
Şöyle yazdı: “Bu şok edici haberle uyandım! En derin başsağlığı dileklerimizle Vijay Antony Saar ve ailesi… RIP Meera.”