Vijay Varma, Jaane Jaan’ın başrol oyuncusu Kareena Kapoor’la birlikte poz veriyor. İnternet Çok Kıskanç

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: itsvijayvarma)

Tüm gözler şu ana kadar harika bir yıl geçiren Vijay Varma’nın üzerinde. Son birkaç eserinin başarısından sonra – Dahaad, Şehvet Hikayeleri 2, diğer kireç köküVijay Varma görülecek jaane jaan Sonraki. Oyuncu, Sujoy Ghosh filminde Kareena Kapoor ve Jaideep Ahlawat ile ekran alanını paylaşacak. Şimdi Vijay Varma, rol arkadaşlarıyla interneti heyecanlandıran bir dizi fotoğraf paylaştı. Gri takım elbise giyen Vijay Varma, kırmızı elbiseli Kareena Kapoor ve toz pembe takım elbiseli Jaideep Ahlawat’ın yanında şık görünüyor. Başlıkta şunu yazdı: “Merhaba Jaane Jaan.”Aktörün birçok hayranı yorum bölümünü iltifatlarla doldurdu. Bir hayran şöyle dedi: “Yapamam, bunu görmek için sabırsızlanıyorum! Ne kadar da oyuncu seçimi bir darbe!” Ne kadar şık göründüklerini gören bir başkası, “Ben ve kız kardeşim bir yabancının düğünündeyiz.” dedi. Bir kullanıcı Vijay Varma’nın takım elbisesini beğendi ve “Gri renkte çok güzel görünüyorsun” dedi.

Vijay Varma’nın Instagram Hikayelerine göre plajda gününün tadını çıkardığı göz önüne alındığında bir kişi şunları söyledi: “Beach pe beth ke kon posting karta hai Vijay Varma bira pio chill elmaslar [ Who works at the beach, Vijay Varma? Have a beer and chill].” Bir diğeri, “Areh, paylaştığınız kimya! Birisi sizi birbirinize karşı oynatmalı” dedi.

Bir kullanıcı Vijay Varma’nın kız arkadaşı Tamannaah Bhatia’yı etiketledi ve şunları söyledi: “Bhabiji, yeh kya dekh liya [Bhabi, look at this],” ve bir başkası şunu yazdı: “Zindagi toh aap ji rahe hai [You are living a good life]”

Buradaki yazıya göz atın:

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Vijay Varma, Instagram Stories’de plajda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak “Görev dışında” dedi.

7gu07jco

Kareena Kapoor da benzer fotoğraflar paylaştı ve şöyle yazdı: “Bunun için kırmızı mısın? Bana açıkça kıyafet seçimim verildi. Bu sevimli sanatçılar Vijay Varma ve Jaideep Ahlawat ile çalışmış olmaktan çok mutlu oldum; bu muhteşem üçlüden daha fazlasını bekliyoruz. Jaane Jaan 21 Eylül’de yalnızca Netflix’te yayınlanacak.”

Bu arada yakın zamanda yapılan bir röportajda Vijay Varma, aktris Tamannaah Bhatia ile olan ilişkisinden de bahsetti. Film Companion’a, Tamannaah Bhatia ile tanıştıktan sonra kendi kendine koyduğu bir aktrisle çıkmama kuralını çiğnediğini söyledi. “Bu işe başladığımda, muhtemelen sektöre çok kızgın olduğum için bir oyuncuyla ya da sektörden herhangi biriyle birlikte olmayacağımı düşündüm. Dolayısıyla birbirimizi görmeye başladığımızda, oyunu bilen, işi bilen, sanatsal, yaratıcı, lojistik, finans ve film yapımının tüm yönlerinden anlayan birine sahip olmanın çok değerli olduğunu fark ettim” dedi. .

jaane jaan dayanır Şüpheli X’in Bağlılığı, Japon yazar Higashino Keigo’nun 2005’in en çok satan romanı.