Vijay Varma, Kendisinin ve Alia Bhatt’ın Bu Resmiyle Annesine Şaka Yaptığında

SuGiBi

New member
Yine YouTube’daki bir Haberdan. (nezaket: TheQuint/a>)

Vijay Varma günün adamı. Oyuncu profesyonel olarak çok iyi bir noktada. Son birkaç yılda, Vijay Varma tüm performanslarıyla övgüler alıyor. İtibaren Dahad ile canlarım hayranlar, oyuncunun farklı rollerinin her birini üstleniyor. bahsederken canlarım Aktörün evinde, filmin rol arkadaşı Alia Bhatt ile çerçeveli bir düğün fotoğrafı olduğunu biliyor muydunuz? Evet, Quint ile yakın zamanda yapılan bir röportajda aktör, evinin bir çok fotoğrafını koyduğu bir köşesine bir bakış attı. Bu özel köşeye ulaşmak, setlerden bir resim. Canım annesine “pratik bir şaka” olarak tanımlamaya devam etti. Röportajda, “Bu benim ve Alia Bhatt’ın bir düğün fotoğrafı. Canımayarlandı. Bu Photoshop’tur. Bunu biz çekmedik.” Annesinin evde fotoğrafı görünce tepkisi hakkında konuşurken, “Annem çıldırdı, ‘ dedi.shaadi kar li melodi (evlendin)?’ Onun için pratik bir şakaydı.”

Tacizci ve alkolik bir koca olan Hamza rolünü oynayan Vijay Varma, Canım, rol için aldığı tepkilerden bahsetti. Özellikle filmi izledikten sonra annesinin geleceğiyle ilgili endişesi hakkında şaka yaptı. Vijay Varma, “Yayınlandıktan sonra her türlü tepkiyi alıyorum. Canım; bazıları Hamza’dan nefret ettiğimizi söylüyor, bazıları performansımı övüyor… ama en komik olanı annemdi. Filmi izledi ve panik içinde beni aradı. Artık kimsenin oğluyla evlenmeyeceğinden endişeleniyordu (gülüyor). Nereden geldiğini anlıyorum ama tepkisini duyduktan sonra çok iyi güldüm. Onu sakinleştirmem ve bunun olmayacağına dair güvence vermem gerekiyordu. Gizlice, öyle olmamasını da umuyorum.”

Bununla birlikte, aktör ve Tamannaah Bhatia’nın yakın zamanda çıktıklarını doğruladıkları için Vijay Varma’nın romantik ilişki cephesinde endişelenecek bir şeyi yok gibi görünüyor. Janice Sequeira ile yaptığı röportajda Vijay Varma, hayranları arasında kişisel hayatına olan ilgiden bahsetti. Tamannaah’nın adını ağzına almadan, “Doğru zaman geldiğinde bunun hakkında konuşuyorsun ama ben sana şu anda hayatımda çok fazla aşk olduğunu söyleyebilirim. Ve ben mutluyum,” dedi.

Bu sırada Tamannaah, Anupama Chopra ile bir etkileşimde “Hey [Vijay Varma] çok organik bağ kurduğum biri. O gerçekten bana tüm gardını indirmiş biri olarak geldi, sonra tüm gardımı indirmem benim için gerçekten kolay oldu.”

İkisi bir arada görülecek şehvet hikayeleri 2 Yakında İşte çiftin gösteriden önce yer aldığı bir fotoğraf çekimi.

şehvet hikayeleri 2 29 Haziran’dan itibaren Netflix’te yayınlanacak.