Vijay Varma, Tamannaah İçin “Flört Kurallarından” Birini Çiğnediğini Açıkladı

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: itsvijayvarma)

Aktörler Tamannaah Bhatia ve Vijay Varma’nın ilişkisi birkaç aydır manşetlerde yer alıyor. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Vijay Varma, oyuncuyla tanışmadan önce sahip olduğu flört kuralından bahsetti. Oyuncu, eğlence dünyasına yeni girdiğinde sektöre kızgın olduğu için sektörde kimseyle çıkmak istemediğini söyledi. Ancak Tamannaah Bhatia ile tanıştıktan sonra bakış açısı değişti. Vijay Varma, Film Companion ile yaptığı röportajda Anupama Chopra’ya şunları söyledi: “Başladığımda, muhtemelen sektöre çok kızgın olduğum için bir aktrisle veya sektörden herhangi biriyle birlikte olmayacağımı düşündüm. Dolayısıyla birbirimizi görmeye başladığımızda oyunu bilen, işi bilen, sanatsal, yaratıcı, lojistik, finans ve film yapımının tüm yönlerinden anlayan birine sahip olmanın çok değerli olduğunu fark ettim.”

Tamannaah Bhatia’yı “iyi çalışması ve sağduyusu” nedeniyle öven Vijay Varma, onun hayatına “perspektif getirdiğini” açıkladı. Oyuncu, “Onun [Tamannaah Bhatia] tecrübesi, iyi çalışması ve sağduyusu bana gerçekten çok yardımcı oluyor. Pek çok şeye bakış açısı getiriyor. Bazen acı çekiyorum çünkü bir gün içinde belli bir şekilde hissediyorum çünkü bir şey söyledim, bir röportaj yaptım… ve o hemen bir bakış açısı getiriyor.”

Tamannaah Bhatia, ilişkilerini yaklaşık iki ay önce Film Companion ile yapılan başka bir röportajda doğruladı. Bu onay, Vijay Varma ve Tamannaah Bhatia’nın promosyonlarıyla aynı zamana denk geldi. Şehvet Hikayeleri 2. İki oyuncu ilk kez Sujoy Ghosh’un antolojideki filminde ekran alanını paylaştı. Bir rol arkadaşıyla çıkmanın nasıl bir his olduğu sorulduğunda içtenlikle şunları söyledi: “O (Vijay Verma) çok organik bir bağ kurduğum biri. O gerçekten bana tüm gardını indirmiş halde gelen biriydi, sonra benim için gardımı düşürmek gerçekten çok kolay oldu.”

Modern flört dinamiklerini tartışan Tamannaah Bhatia şunları ifade etti: “Yüksek başarılı kadınlarla ilgili tek bir sorunumuz var. Her şey için çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz. Yumurta kabuklarının üzerinde yürümenize gerek yok. Sadece kendin olmak için. Birlikte gülebileceğiniz birinin çok önemli bir parçası arkadaşlıktır. Farklı hayvanlar gibi ses çıkardığınız, en yüksek ses seviyesindeki her şeye birlikte gülebileceğiniz biri.”

Tamannaah, Vijay Varma’ya olan duygularını anlatırken sevgiyle şunları söyledi: “O, derinden önemsediğim bir insan. O benim mutlu yerim.” Hikayenin tamamını buradan okuyun.

İş cephesinde, Vijay Varma bundan sonra görülecek jaane jaan Kareena Kapoor Khan ve Jaideep Ahlawat ile birlikte. Bu arada Tamannaah Bhatia’nın son web dizisi Aakhri Sach her kesimden övgü alıyor.