Vijay Varma-Tamannaah, Parvathy, Pulkit Samrat-Kriti Kharbanda Richa Chadha’nın Doğum Günü Partisinde

SuGiBi

New member
Vijay Varma, Tamannaah, Tillotama Shome partide. (nezaket: RichaChadha)

Yeni Delhi:

Richa Chadha olaylı ve mutlu bir doğum günü geçirdi. Richa kutlamalara ait iç mekan fotoğraflarını paylaştı. Doğum günü partisine Vijay Varma, Tamannaah, Tillotama Shome, Pulkit Samrat, Kriti Kharbanda, Arunoday Singh, Zoya Hussain, Parvathy Thiruvothu katıldı. Richa Chadha, tüm konukların fotoğraflarını, her fotoğrafa özel bir not iliştirerek paylaştı. Vijay Varma, Tamannaah ve Tillotama Shome’un eğlenirken görülebilecekleri bir fotoğrafı var. Richa başlıkta “Çok soğuktu” diye yazdı. Richa, bir grup fotoğrafında “Herkesin eğlendiğini düşünüyorum” yazdı. Fotoğraflardan birinde Richa’nın doğum günü pastasını kestiği görülüyor. Fotoğrafa şu başlık eşlik ediyordu: “Arkadaşlarınıza eşlik ettiğiniz için teşekkürler.”

Richa, başlıkta da kapsamlı bir not yazdı. Şöyle yazıyordu: “Doğum günü mesajı! Güzel bir yıldı… Az önce doğaçlama küçük bir açık hava etkinliği düzenledik! Dünya bu kadar çok kayıp ve çılgınlık yaşarken minnettarlığı iliklerinizde hissetmek biraz zor, ama sanırım şimdi tam zamanı nimetleri sayma zamanı… Bu harika zaman için teşekkürler bebeğim @alifazal9! Bunu bu kadar kısa sürede başarabilecek başka birini tanımıyorum! Teşekkür ederim sevgili dostlarım, kendimi çok sevildiğimi hissediyorum. teşekkürler @smritikiran @sinbadphgura Fotoğraflar için @mohitagarwal14 @nidhiwho! Hiç fotoğraf çekmedim… Hikayelerde daha fazla paylaşım yapıyorum! Gelecek yıl daha iyi olsun! Yukarı ve ileriye! #” Bir göz atın:

Richa Chadha, Bölüm 375: Marzi Ya Jabardasti, Fukrey Geri Dönüyor, Aşk Sonia, Panga, Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela gibi filmlerle tanınır. Oyuncu Ali Fazal ile 2022’den beri evli. Lucknow’da samimi bir törenle evlendiler.