Viral: Jr NTR Hayranları, RRR Yıldızına Eşsiz Bir Şekilde Saygı Ödüyor

SuGiBi

New member
Görüntü Jr NTR tarafından paylaşıldı. (nezaket: jrntr)

Yeni Delhi:

Oscar 2023’teki tarihi galibiyetin ardından ekip RR dünyanın her köşesinden sevgi ve hayranlık alıyor. Bundan bahsetmişken, ABD’deki JR NTR hayranları geçtiğimiz günlerde sevgilerini iletmek için bir pankartla bir uçak uçurdular. RR ve ayrıca ona yaklaşmakta olan projesi için diledi, NTR 30. Oyuncunun hayranlarının ABD’de en iyi dileklerin yazılı olduğu bir pankartı dalgalandırdığı bir Habernun Pazartesi günü Twitter’da ortaya çıkması Jr NTR için hoş bir sürpriz oldu. “Teşekkürler NTR. #NTR30 için sabırsızlanıyorum” yazan pankart Los Angeles’taki ikonik Hollywood tabelasının üzerine asıldı. Bir hayran sayfası tarafından paylaşılan Haberya “UÇAK Afişi dünya sinemasının kalbi THE HOLLYWOOD’un üzerinde. #RRRMovie adlı unutulmaz yolculuk için teşekkürler. #NTR30 ile Man of Masses’in kitle çılgınlığını sabırsızlıkla bekliyorum. @tarak9999, Siva Koratala garu ve tüm ekibe selamlar”.

Buradaki Haberya bir göz atın:

HAVA UÇAĞI Dünya sinemasının kalbi THE HOLLYWOOD’un üzerindeki afiş.
🔥

adlı unutulmaz bir yolculuk için teşekkürler #RRRMfilm.
Man of Masses’in kitle çılgınlığı için sabırsızlanıyorum #NTR30.
en iyi dileklerimiz @tarak9999, Siva Koratala garu ve tüm ekip.
❤

Nisan’da şehri kırmızıya boyayalım… https://t.co/OIaJWwJGfXpic.twitter.com/3d7c5v2umD

— NTR FANS ABD (@NTRFans_USA) 20 Mart 2023
95. Akademi Ödülleri’ne katıldıktan kısa süre önce dönen Jr. NTR, Haydarabad havaalanında bir hayran denizi tarafından saldırıya uğradı. Oyuncu, olayın ardından şehre döndü. RR şarkı Naatu NaatuOscar’daki muhteşem galibiyeti. Filmin viral yolu Naatu Naatu Oscar kazanan ilk Hint şarkısı olarak tarih yarattı. Naatu Naatu besteci MM Keeravaani ve söz yazarı Chandrabose, En İyi Özgün Şarkı dalında kazandıkları Oscar’ları toplamak için sahneye çıktı. Jr NTR’nin yanı sıra, onun RR başrol oyuncusu Ram Charan, eşi Upasana ve filmin yönetmeni SS Rajamouli ile birlikte Akademi Ödüllerine katıldı. Deepika Padukone tanıttı Naatu Naatu Oscar’da Rahul Sipligunj ve Kaala Bhairava’nın canlı performansı.

İş cephesinde, Jr NTR, Koratala Siva ile yeniden bir araya gelecek. NTR 30 Janatha Garage’dan sonra. Projenin bu ay içinde katlara çıkması bekleniyor. Janhvi Kapoor da bu filmde Jr NTR karşısında büyük Telugu çıkışını yapmaya hazır.

6 Mart’taki doğum günü vesilesiyle aktris, Instagram hesabında Junior NTR ile yakında çıkacak olan filminin bir posterini paylaştı ve böylece Güney Hindistan filmleri dünyasına resmi girişini kutladı. Posterde bir sari içinde büyüleyici görünen Janhvi Kapoor, paylaşımına “Nihayet oluyor. En sevdiğim @jrntr ile denize açılmak için sabırsızlanıyorum” notunu düştü. Gönderi, birçok sosyal medya kullanıcısının oyuncuyu Güney Hindistan film endüstrisine nezaketle karşılamasıyla çok sayıda beğeni topladı. Bir kullanıcı “Güney Hint Filmine Hoş Geldiniz” yazarken, bir başkası “TFI’ye Hoş Geldiniz” yazdı. İşte postere bir bakış.

Oscar’larda, Naatu Naatu gibilerini yendi Bir Kadın Gibi Anlat’tan alkış, elimi tut filmden Top Gun: Maverick, beni kaldır itibaren Kara Panter: Sonsuza Kadar Wakanda diğer Hayat bu itibaren Her Şey Her Yerde Aynı Anda En İyi Özgün Şarkı Oscar’ını kazanmak için.