Vivian Dsena ve Chahat Pandey Bu Sefer Dağınık Bir Dolap Üzerinde Yine Kavgaya Girdiler

SuGiBi

New member
Bigg Boss 18, dramatik kavgalardan duygusal patlamalara kadar izleyicilere yeterli eğlenceyi sunuyor. Yapımcıların paylaştığı son promosyonda yarışmacılar Vivian Dsena ve Chahat Pandey başka bir çirkin kavgaya giriyor. Çatışma, Vivian'ın Chahat'ın dolabında kıyafetleriyle yarattığı karışıklığı fark etmesiyle başladı. Bunu fark eden oyuncu sinirlendi ve Chahat'a sordu: “Kya gandagi macha rakhi hai (Etraftaki bu kir nedir)?” Chahat, kıyafetlerini yıkaması gerektiğini iddia ederek pisliği temizlemeyi reddetti. O ana kadar kıyafetlerinin yerinden oynatılmayacağını söyledi.

Bu yanıt, elbiselerinin hemen taşınacağını söyleyen Vivian Dsena için kabul edilemezdi. Bunu takiben pisliği kendisi temizlemeye başladı. Chahat, Vivian'ın ne yaptığını fark etti ve hemen onu durdurmaya geldi ve ona öylece dokunamayacağını söyledi “Ladki ka “konteyner” gibi. Vivian şöyle yanıtladı: “Bağırmayın. Hatalarınızı kabul edin.” Daha sonra Vivian'ın diğer ev arkadaşlarıyla Chahat'ın inatçı tavrı hakkında konuştuğu ve her zaman işlerin kendi istediği gibi yapılmasını istediğini söylediği görüldü. Şöyle dedi: “Ne isterse yapacak; burası onun evi değil.” Bunun üzerine Chahat Pandey açıkça şunları söyledi: “Nahi nefreti (Hareket etmeyecek).”

Vivian Dsena ve Chahat Pandey daha önce salondaki uyku düzenlemeleri konusunda birbirleriyle tartışmışlardı. Büyük Patron ev. Vivian, realite şovuna katıldığından beri uyuyacak uygun bir yatağın olmadığından şikayet ediyordu. Bunun üzerine Chahat şöyle dedi: “Kya baat kar raahe ho? Aagar aap akele ho na toh ana soo jati hoon. (Ne diyorsun? Eğer yalnızsan o zaman yatağı paylaşabilirim.)” Daha sonra Vivian, Chahat'a yataklarda neden değişiklik yapılmasını istediğini sordu ve Chahat ona bunun nedenini zaten söylediğini söyledi. Sebebin kendisini ortaya çıkaran Vivian, şunları söyledi: “Kya ki aawaz aata hai kharrato ki? (Çünkü horluyorum?)”

Vivian Dsena, uykusunda sağa sola dönme alışkanlığı nedeniyle yatağını kimseyle paylaşamadığını da sözlerine ekledi. Şöyle dedi:Mere haath pao chalte hai, benim nahi chaata kisike naak muuh pe lag jaaye. Yeh meri aadat hai bohot pehle se. Aab isko mei 5 baar tekrar nahi kar sakta, do baar bol diya. (Uyku sırasında ellerim ve bacaklarım çok hareket ettiği için yanlışlıkla birinin burnuna veya yüzüne vurmak istemiyorum. Bu benim alışkanlığım. Ve bunu beş kez tekrarlayamam, zaten iki kez söyledim.) Devamını oku Burada.

Sunuculuğunu Salman Khan'ın yaptığı Bigg Boss'un 18. Sezonu, 6 Ekim'de ColorsTV'de gösterime girdi. Ayrıca JioCinema'da akış için de mevcuttur.