bencede
Active member
Yağ Çekmeyen Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Yağ Çekmeyen Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 6 büyük dilim tam buğday ekmeği
- 3 yumurta
- 1/2 (yarım) kahve fincanı sıvı yağ
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtaları tuzla karıştırıp çırpıyoruz.
- Yağı tavaya alıyoruz kızdığında dilimlenmiş tam buğday ekmeklerini yumurtaya hafifçeçe batırarak tavaya koyuyoruz.
- Denetimli bir formda zıt yüz yaparak kızarınca alıyoruz.
Yağ Çekmeyen Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı