Yönetmen Ram Madhvani Bazı Geçmiş Fotoğrafları Paylaşıyor

SuGiBi

New member
Ram Madhvani bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: officialrmfilms)

Sonam Kapoors Neerja bugün yedi yaşına giriyor. Ram Madhvani’nin yönettiği film, 5 Eylül 1986’da Pakistan’da kaçırılan Pan Am Flight 73’te yolcuları kurtarmaya çalışırken öldürülen Neerja Bhanot’un hayatını konu alıyordu. Ram Madhvani, Instagram’da çekim günlerinden bir dizi nostaljik fotoğraf paylaştı. Ekteki notta, “Bu ana kadar 7 yıl. 7 yıl Neerja.” Sonam, filmde başrolü oynadı. Shabana Azmi, Jim Sarbh, Shekhar Ravjiani ve Yogendra da filmin bir parçasıydı. Gönderiyi yanıtlayan aktör Sikandar Kher, bir yıldız emojisi attı. Ram Madhvani’nin filminde çalışan aktris Amruta Suresh Dhamaka, paylaşımın altına kırmızı kalpler düştü. Hayranlar da yorumlara kırmızı kalpler ve ateş emojileri bıraktı.

Rolüyle Özel Mansiyon alan Sonam Kapoor Neerja 64. Ulusal Film Ödülleri’nde Instagram Stories’deki gönderiyi elleri kavuşturmuş emojisiyle yeniden paylaştı.

epov98u8

Neerja Bhanot’nun doğum yıldönümünde Sonam Kapoor, onun yer aldığı bir dizi fotoğraf paylaştı ve şöyle yazdı: “Neerja’nın cesaretini, çekiciliğini ve tuhaf yaşam sevgisini doğum yıldönümünde kutluyoruz. Onu oynamak benim için hayatımı değiştiren bir deneyimdi ve onun mirasını kendi tarzımla onurlandırdığım için daha fazla heyecanlanamazdım. Neerja hakkında her konuştuğumda, haklı olarak devam ediyorum – bugüne kadarki hikayesi dünya çapında milyonlara ilham vermeye devam ediyor.

Filmdeki karakteri hakkında konuşan Sonam Kapoor, “Pan AM Flight 73’teki 359 yolcunun hayatını kurtaran Chandigarh’lı genç bir kızı canlandırmak sadece zorlu değil, aynı zamanda büyük bir onurdu. Film 4. yıl dönümünü tamamlarken, insanların korkunun genç Neerja Bhanot’ya nasıl cesaret verdiğini hatırlamasını isterim. O, ülkemiz için cesaretin, gücün ve fedakarlığın gerçek simgesiydi.”

Sonam Kapoor daha sonra görülecek KörShome Makhija’nın yönettiği.

Günün Öne Çıkan Videosu

Havaalanı Trafiği: Urvashi Rautela, Nikki Tamboli ve Diğerleri