“Yol Boyunca Sevimli Posterler Yerleştirdim”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: Iraklı)

Mumbai (Maharashtra):

Aktör Aamir Khan'ın kızı Ira Khan, uzun süredir sevgilisi olan Nupur Shikhare ile bir gün önce Mumbai'de düzenlenen samimi bir düğün töreninde evlendi.

Geleneksel olarak büyük bir giriş yapmak yerine tanrıFitness eğitmeni olan damat adayı Nupur Shikhare, Mumbai'deki Santa Cruz'dan Bandra'daki düğün mekanına kadar koşu yaptı.

Nupur ve ekibinin düğün mekanına doğru koşarken görüldüğü birçok Haber internette dolaştı. Çocuklar etkinlik alanına ulaşmak için yaklaşık 8 km koştu.

Perşembe günü Ira, Instagram hesabından Nupur'un kendi düğününe gelme tarzına tepki gösterdi.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Hikayelerinde kolaj halinde bir resim paylaştı ve altına “At üstünde gelmedi. Mekana koştu. Ben de yol boyunca sevimli posterler astım.” yazdı.

Nupur mekana çok havalı bir şekilde geldi. Evinden mekana doğru koşarken siyah bir yelek ve beyaz şort giyiyordu.

Mekana ulaştıktan sonra Nupur, mekanın dışındaki dhol'un ritimlerine ayak uydurdu.

Bildirildiğine göre Nupur ve Ira, Nupur'un Aamir Khan'ı eğittiği ve Ira'nın babasıyla birlikte yaşadığı COVID-19 karantinası sırasında tanıştı.

İkili geçen yıl kasım ayında bir nişan partisi düzenlemişti.

Düğünlerinden bir gün önce, Salı gecesi Nupur Shikhare, Ira ile bir dizi fotoğraf paylaştı ve Instagram'da şöyle yazdı: “Nişanlın olarak bir gün daha @khan.ira. Seni çok seviyorum.” Yanıt olarak Ira Khan kalp ve sarılma emojileri yayınladı. Son iki fotoğrafta çiftin yemek yediği görülüyor.

Ayrıca 8 Ocak'ta Udaipur'da büyük bir düğün töreni planlandı. Çift, aileleriyle birlikte yakında Udaipur'a gidecek.