Yumurta Kapama

bencede

Active member
Yumurta Kapama Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz
  • Kırmızı biber
  • Nane
Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurtalarımızı haşlıyoruz.
  2. sonrasındasında bir tavaya tereyağ biraz tuz, kırmızı biber ve nane ekleyip 2 dk pişiriyoruz.
  3. Yumurtaları ortadan ikiye kesip tavamıza diziyoruz.
  4. Sosundan kaşık sayesinde üzerine de gezdiriyoruz.
  5. 2- 3 dk da bu türlü pişirdikten daha sonra servis ediyoruz. Afiyet olsun ????
Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst