Yumurtalı Soğan Kavurması

bencede

Active member
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım çay bardağı yağ
  • 3 orta uzunluk soğan
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber (İsteğe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası (Domateste tercih edilebilir)
  • 3 ADET yumurta
Süslemek için;

  • Maydanoz
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğanları uzunlamasına kesiyoruz.
  2. Kızgın yağa ekliyoruz (Tuzu soğanlar ezilsin diye erken ekledim)
  3. Soğanlar güzelce karamelize olana kadar kavuruyoruz.
  4. Güzelce pişen soğanların üstüne salçamızı ve baharatlarımızı ve tereyağımızı ekliyoruz.
  5. Biraz daha kavurduktan daha sonra yumurtaları kırıyoruz.
  6. Son olarak maydanozla süslüyoruz.
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst