Zeenat Aman İçin Üvey Anne Ve Diğerleri Olmasaydı Hayat “Farklı ve Renksiz” Olurdu

SuGiBi

New member
Zeenat Aman bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: thezeenataman)

Yeni Delhi:

Zeenat Aman, Şubat ayında Instagram’da ilk çıkışını yaptığından beri trend oluyor. Şimdi, kıdemli aktris son gönderisinde “yaşlı kadınların halkın gözünde” görünür olmamasından bahsetti. Uzun yazısında, Amar Ekber Anthony Oyuncu, annesi ve arkadaşlarının onu hayatında nasıl desteklediğine dair bazı hikayeler paylaştı. Ayrıca oğullarına düşkün olan üvey annesinden de bahsetti. Notuna şu sözlerle başladı: “Göz önünde çok az yaşlı kadın görüyoruz. Gençken düşündüğüm bir şey değildi bu, ama şimdi gümüş saçlı olduğum için yokluklarını hissediyorum. Bu şaşırtıcı bir fenomen. , sadece yaşlı kadınlar bizi kutlamaya değer pek çok şekilde şekillendirdiği, koruduğu ve beslediği için. Deneyimin ve yılların bilgeliğinin yerini hiçbir şey tutamaz.”

“Hayatım boyunca beni demirleyen yaşlı kadınlar tanıdım. Annem, evet, ama başkaları da. Bana karşı cömertliği eşsiz olan ve genç yaşta dul kaldığı için bana ilham veren bir iç çelik sergileyen arkadaşım Hatice. Canım, Beni güldürmek için her zaman yanımda olan ama yoğun günlerimde de kederim yanımda olan her zaman sabırlı Sartaj. Bir kaya kadar sarsılmaz ve ben ihmalkar olduğum zamanlarda bile dostluğumuzu beşik gibi tutan Kavi,” diye devam etti Zeenat Aman.

Üvey annesi hakkında konuşan Zeenat Aman, “Oğullarıma düşkün olan ve onları saat gözeterek emanet edebileceğim üvey annem Şamim teyzem… Onların etkisi olmasaydı hayat ne kadar farklı ve renksiz olurdu.”

Zeenat Aman notunu şu sözlerle noktaladı: “Hayatınızın manzarasına baktığınızda yaşlı kadınların da etkisini görmüyor musunuz? Hikayelerinizi merak ederdim. Tereddüt ettiğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz anlarda büyükanneniz, kız kardeşiniz veya kadın arkadaşınız sizi taşıdı. Paylaşacak bir hikayeniz yoksa, o zaman belki bu gönderi, hayatınızı zenginleştiren yaşlı bir kadına (kalp ifadesi) bırakmanız için bir hatırlatma görevi görebilir. canlı.”

Zeenat Aman gönderiyi paylaştıktan kısa bir süre sonra Kajol, “Çok iyi söyledin!” ardından bir yangın ifadesi. Manisha Koirala, yorum bölümüne ateş ifadesini bıraktı.

Zeenat Aman’ın gönderisine bir göz atın:

Zeenat Aman ara sıra günlük hayatından kesitler paylaşmaya devam ediyor. Birkaç gün önce, filmlerden fotoğraflarını içeren bazı memler paylaştı. Uzun bir notta emektar oyuncu, çocuklarının kendisini sosyal medya platformunda “Zeenat Aman meme” ile tanıştırdığını açıkladı. Gönderisinden bir alıntı şöyleydi: “Bu Cumartesi, bir Zeenat Aman’dan çok Meme-at Aman’ım. Çocuklarım olmasaydı Instagram’ın kaprisleri beni şaşkına çevirirdi. Neyse ki, sadece açıklamakla kalmıyorlar. uygulaması ve işleyişi, ayrıca beni çevrimiçi mizahla tanıştırıyorlar! Bugün bana ‘Zeenat Aman memes’i gösterdiler ve sabahtan beri içim parçalandı. Bence çok fevkalade yaratıcı ve eğlenceliler. Bundan bahsetmiyorum bile. aksi takdirde gereksiz olacak görüntülerin harika bir kullanımı!”

Aşağıya bir göz atın:

Zeenat Aman gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınır. Don, Satyam Shivam Sundaram diğer Hare Rama Hare Krishna.