Zeenat Aman, Shabana Azmi’nin Yanında Bun Tikki ile Bollywood’a Geri Dönüş Yapacak

SuGiBi

New member
Resim Manish Malhotra tarafından paylaşıldı. (Nezaket: manishmalhotra05)

Yeni film uyarısı. Nezaket: Manish Malhotra. Moda tasarımcısı Instagram’da harika bir haber paylaştı. Usta oyuncu Zeenat Aman’ın geri dönüş filmini konu alıyor. Ah evet, doğru okudunuz. Zeenat Aman geri dönüş yapmaya hazır Bun Tikki, Faraz Arif Ansari’nin yönettiği. Bu projede, Satyam Shivam Sundaram oyuncu ekranı bir başka efsanevi oyuncu Shabana Azmi ve son derece yetenekli Abhay Deol ile paylaşacak. Bu filmin yapımcılığını üstlenen Manish Malhotra da mutlu haberi paylaşarak, “The GreatShabana Azmi ve Zeenat Aman’ın büyük bir hayranıyım (kırmızı kalp emojileri). Filmlerinden şarkılarına ve kıyafetlerine (yıldız çarpmış emoji) ) Birbirlerinden o kadar farklılar ki, her ikisinin de hepimizin sevdiği unutulmaz film ve sinema anları var (yıldızlara hayran kalan emoji) Tutkulu ve samimi STAGE5 prodüksiyonumuz tarafından onlarca yıl sonra ikinci prodüksiyonumuz için bir araya gelmeleri bana o kadar mutluluk veriyor ki. #BunTikki adlı film, Faraz Arif Ansari’nin (kırmızı kalp emojileri) yazıp yönettiği ve başrollerini Uber’in yetenekli Abhay Deol (kırmızı kalp emojileri) üstlendiği hassas bir film. Çekimler bu ay başlıyor ve hepimiz bu eşsiz film için çok heyecanlıyız. . Oyuncular, ekip hepimiz..” Gönderiye yanıt veren Chitrangda Singh, “Bu muhteşem bir kombinasyon.” dedi. Yönetmen Faraz Arif Ansari ayrıca Manish Malhotra’ya şöyle tatlı bir mesaj bıraktı: “Bunu tekrar tekrar söylüyorum ve ciddiyim; sen şimdiye kadar isteyebileceğim EN İYİ YAPIMCI’sın. Kuzey Yıldızım olduğun için teşekkür ederim. Yol gösterici ışığım olduğun için teşekkür ederim. Ama en önemlisi beni şanlı MM Ailesinin bir parçası yaptığınız için teşekkür ederim. Sana çok minnettarım. Sıkı sarılmalar.”

Zeenat Aman ve Shabana Azmi, 21 yıllık aradan sonra beyazperdede yeniden bir araya gelecek. Bu dinamik ikili en son 1982 yılındaki filmlerinde bir araya gelmişti. Ashanti.