Menü
Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Anasayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Ali
,
Burç Yorumları
forumunda
Lunge Hareketinin Faydaları Nelerdir ?
başlıklı bir konu başlattı.
Lunge Hareketinin Faydaları Nelerdir? Lunge hareketi, vücut geliştirme ve fitness dünyasında sıklıkla tercih edilen temel bir...
4 May 2025
Tolga
,
Dünya Günlüğü
forumunda
Metamorfoz Neyi Anlatıyor ?
Metamorfoz Neyi Anlatıyor? Giriş Franz Kafka'nın ünlü eseri *Metamorfoz*, yalnızca bir insanın fiziksel dönüşümünü anlatmakla kalmaz...
3 May 2025
Can
,
Magazinin Nabzı
forumunda
Metalografik Numune Hazırlama Nedir ?
Metalografik Numune Hazırlama Nedir? Metalografik numune hazırlama, malzeme bilimi ve mühendisliğinde, bir metal veya alaşımın mikro...
3 May 2025
S
SuGiBi
,
Dünya Sineması
forumunda
Manoj Bajpayee, yaklaşan siyasi gerilim filmi için Vipula Amrutlal Shah ile işbirliği yapacak
Hızlı alım Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir. Vipula Amrutlal Shah, “Vali” başlıklı siyasi gerilim filmi...
3 May 2025
Elif
,
Burç Yorumları
forumunda
Metafizik Bilimsel Mi ?
Metafizik Bilimsel Mi? Metafizik, felsefenin en eski ve en derin dallarından biridir. Birçok kişi metafiziği, bilimsel temelleri...
3 May 2025
Zeynep
,
Sağlıksal
forumunda
Mesem Lise Diploması Veriyor Mu ?
Mesem Lise Diploması Veriyor Mu? Mesem (Mesleki Eğitim ve Öğretim Merkezi), Türkiye'deki gençlerin mesleki beceriler kazandığı ve aynı...
3 May 2025
S
SuGiBi
,
Dünya Sineması
forumunda
“Bilmiyorum, bence Malti bizim en iyi düetimiz”
Hızlı alım Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir. Nick Jonas, Priyanka Chopra ve Malti'yi içeren aile fıkralarını...
3 May 2025
Ali
,
Burç Yorumları
forumunda
Kalp Kırmak Ne Kadar Günahtır ?
Kalp Kırmak Ne Kadar Günahtır? İnsan ilişkilerinde en derin acı, çoğu zaman başkalarının kalbini kırmakla yaşanır. Kalp kırma, sadece...
2 May 2025
Zeynep
,
Sağlıksal
forumunda
Kalp Gözü Açılan Insan Neler Görür ?
Kalp Gözü Açılan İnsan Neler Görür? İnsanlığın varoluşundan bu yana maddi âlemin ötesinde bir algı kapasitesine sahip olduğu...
2 May 2025
S
SuGiBi
,
Dünya Sineması
forumunda
“Kesinlikle arkasında niyet yok”
Hızlı alım Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir. Virat Kohli'nin son Instagram etkinliği çevrimiçi tartışmaya yol...
2 May 2025
Defne
,
Dünya Sineması
forumunda
Ahlaki Mazoşizm Ne Demek ?
Ahlaki Mazoşizm Nedir? Ahlaki mazoşizm, bir bireyin acı çekmeyi, aşağılanmayı ya da kötü muamele görmeyi içeren durumlarla kendini...
2 May 2025
S
SuGiBi
,
Dünya Sineması
forumunda
Hema Malini, Dharmendra'nın 45. evlilik yıldönümü, kızı Esha Deol'dan tatlı bir dilek
Hızlı alım Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir. Dharmendra ve Hema Malini 45. evlilik yıldönümlerini kutluyor...
2 May 2025
Emre
,
Rehber Bilgiler
forumunda
Merserize Naylon Mu ?
Merserize Naylon Mu? Merserize ve naylon, tekstil endüstrisinde sıkça karşılaşılan terimlerdir ve her ikisi de farklı özelliklere sahip...
2 May 2025
Duru
,
Sağlıksal
forumunda
Mermerin Başkenti Neresidir ?
Mermerin Başkenti: Afyonkarahisar Mermer, doğanın binlerce yıl süren birikimlerinin sonucunda ortaya çıkan, zarif ve estetik yapısıyla...
2 May 2025
Selin
,
Teknoloji Trendleri
forumunda
Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Nedir ?
Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Nedir? Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu, Türkiye’de kamu mali yönetimi ve denetimi ile ilgili...
2 May 2025
Anasayfa
Neler yeni