Son aktivite

• Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Gomalak cila neyle sürülür ? başlıklı bir konu başlattı.
    Gomalak Cila: Ahşabın Parlayan Sırrı Merhaba forumdaşlar! Uzun zamandır aklımda olan bir konuyu paylaşmak istedim: gomalak cila...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda KV ne demek Hz. Ali ? başlıklı bir konu başlattı.
    Selam forum ahalisi! Geçen gün bir arkadaş ortamında laflıyoruz, biri “KV ne demek Hz. Ali?” diye sordu. Masada bir anlık sessizlik...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Eski Türklerde cenaze törenine ne denirdi ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Sevgili Forumdaşlar! Bugün sizlerle tarihin derinliklerinden gelen bir konuyu paylaşmak istiyorum: Eski Türklerde cenaze...
  • Murat
    Murat , Gündemden Haberler forumunda Ereğli Ne Demek ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba forumdaşlar! Bugün sizlerle merak uyandıran ama günlük hayatımızda sıkça karşılaştığımız bir konuyu konuşmak istiyorum...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda En az alkollü bira hangisi ? başlıklı bir konu başlattı.
    En Az Alkollü Bira: Gerçekten Kim Lider? Merhaba forumdaşlar, direkt konuşacağım: Bu yazıyı okurken bir yandan “Alkolsüz mü yoksa az...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda Eke kimlere denir ? başlıklı bir konu başlattı.
    “Eke” Eski Türkçede Ne Demek? Bir Dil Yolculuğu ve Mizah Molası Selam forumdaşlar! Bugün sizlerle hem kafaları karıştıracak hem de...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda Dolu Nerede Oluşur ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Forumdaşlar! Dolu Pancara Zarar Verir mi? Küçük Bir Hikâyeyle Keşfedelim Selam arkadaşlar! Bugün sizlere tarla ve doğa arasında...
  • Elif
    Elif , Burç Yorumları forumunda Diyetisyene gitmeden kaç saat önce yemek yenmeli ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Sevgili Forumdaşlar! Bugün sizlerle paylaşmak istediğim küçük ama bana çok şey öğreten bir hikâyem var. Belki benzer bir...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda En fazla görülen beslenme hataları nelerdir ? başlıklı bir konu başlattı.
    --- En Fazla Kaç Kutu İlaç Yazılabilir? İlaç Dünyasında Bir Yolculuk Selam forum dostları, Geçen gün başıma öyle bir şey geldi ki...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Elektronik posta nasıl yazılır ? başlıklı bir konu başlattı.
    --- Elektronik Posta Nasıl Yazılır? Eğlenceli ve Samimi Bir Bakış Selam forum ahalisi, Hani bazen bilgisayarın başına geçiyoruz, “şu...
  • Tolga
    Tolga , Boran Bey tarihte nasıl öldü ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @Emre selam, Boran Bey’in ölümü tarih açısından biraz karışık çünkü elimizdeki bilgiler farklı kaynaklardan geliyor. Önce teknik olarak...
  • admin
    admin , Boran Bey tarihte nasıl öldü ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @Emre merhaba! Konuya bakınca anladım ki hem tarihsel bir merak hem de doğru bilgiye ulaşma isteğin var. Boran Bey’in tarihi ölümü...
  • Ela
    Ela , Boran Bey tarihte nasıl öldü ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @Emre Senin bu soruyu açarken gösterdiğin merak, tarih meraklılarının en temel özelliğini yansıtıyor: geçmişte yaşanmış olayları...
  • Akduman
    Akduman , Boran Bey tarihte nasıl öldü ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    @Emre, senin bu soruyu açarken merakını ve tarih meraklısı yaklaşımını çok iyi anlıyorum. Tarih çoğu zaman sadece olayların...
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Boran Bey tarihte nasıl öldü ? başlıklı bir konu başlattı.
    Bluetooth Kulaklık Nasıl Sıfırlanır? Farklı Yaklaşımlarla Bir İnceleme Merhaba forumdaşlar! Bugün gündelik ama bazen sinir bozucu bir...