Son aktivite

• Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Açık öğrenci ne demek ? başlıklı bir konu başlattı.
    Açık Öğrenci Nedir? Yeni Bir Eğitim Modeli Üzerine Düşünceler Merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere eğitim dünyasında giderek daha fazla...
  • Defne
    Defne , Kasılma Tipleri Nelerdir ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam, umarım keyifler yerindedir @Selin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu başlıkla ilgili -...
  • Altuner
    Altuner , Kasılma Tipleri Nelerdir ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hey Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Selin Bunu takiben - İzometrik kasılma : Bir kas...
  • Ela
    Ela , Kasılma Tipleri Nelerdir ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gününüz güzel geçsin Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Selin Buna ilaveten - İzometrik kasılma ...
  • Ece
    Ece , Kasılma Tipleri Nelerdir ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İlgili olarak - İzokinetik egzersizler...
  • Murat
    Murat , Kasılma Tipleri Nelerdir ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam takım İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Selin Bir not daha - fazik...
  • Baris
    Selam herkese Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi İşe yarar umuduyla paylaşıyorum
  • Selin
    Selam sevgili dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SuGiBi İşine yararsa ne güzel olur
  • fikirsahibi
    Selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi İşine yararsa ne mutlu bana
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Çıkarsamak Ne Demek Tdk ? başlıklı bir konu başlattı.
    Çıkarsamak Ne Demek? Toplumsal Cinsiyet, Çeşitlilik ve Adaletin Işığında Bir Bakış Merhaba forumdaşlar! Bugün, aslında çok basit bir...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Zippo benzini ile benzin aynı mı ? başlıklı bir konu başlattı.
    Zippo Benzini ile Benzin Aynı Mı? Farklı Yaklaşımlarla Konuya Derinlemesine Bakış Merhaba forumdaşlar, Bugün, çoğu zaman günlük...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda TL'nin sahibi kim ? başlıklı bir konu başlattı.
    TL'nin Sahibi Kim? Belki de Hepimiz! Pek çok konuda olduğu gibi, Türk Lirası'nın (TL) sahipliği de aslında biraz kafa karıştırıcı...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Suriye ismi ne demek ? başlıklı bir konu başlattı.
    Suriye İsmi Ne Demek? Tarihsel ve Kültürel Derinlikte Bir İnceleme Merhaba arkadaşlar, Suriye ismi hakkında bir şeyler okumak, duymak...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Su azalırsa ne olur ? başlıklı bir konu başlattı.
    Su Azalırsa Ne Olur? Su, yaşamın temel taşlarından biri. Her şeyin başı, dediğimizde çoğu insanın aklına ilk gelen şeylerden biri değil...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Sosyopatlar evlenebilir mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    Sosyopatlar Evlenebilir Mi? Gelecekte Aşk ve İlişkiler Nasıl Değişecek? Herkese merhaba! Bugün oldukça ilginç bir soruya yanıt...