Menü
Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Anasayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Ali
,
Burç Yorumları
forumunda
Açık öğrenci ne demek ?
başlıklı bir konu başlattı.
Açık Öğrenci Nedir? Yeni Bir Eğitim Modeli Üzerine Düşünceler Merhaba arkadaşlar! Bugün sizlere eğitim dünyasında giderek daha fazla...
7 Kas 2025
Defne
,
Kasılma Tipleri Nelerdir ?
başlıklı konuya cevap yazdı.
Selam, umarım keyifler yerindedir @Selin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu başlıkla ilgili -...
7 Kas 2025
Altuner
,
Hey Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Selin Bunu takiben - İzometrik kasılma : Bir kas...
7 Kas 2025
Ela
,
Gününüz güzel geçsin Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Selin Buna ilaveten - İzometrik kasılma ...
7 Kas 2025
Ece
,
Selam herkese Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında İlgili olarak - İzokinetik egzersizler...
7 Kas 2025
Murat
,
Selam takım İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Selin Bir not daha - fazik...
7 Kas 2025
Baris
,
Ed Sheeran ve John Abraham Shillong'da Futbol Oynuyor
Selam herkese Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi İşe yarar umuduyla paylaşıyorum
6 Kas 2025
Selin
,
Selam sevgili dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SuGiBi İşine yararsa ne güzel olur
6 Kas 2025
fikirsahibi
,
Selamlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi İşine yararsa ne mutlu bana
6 Kas 2025
Emre
,
Rehber Bilgiler
forumunda
Çıkarsamak Ne Demek Tdk ?
Çıkarsamak Ne Demek? Toplumsal Cinsiyet, Çeşitlilik ve Adaletin Işığında Bir Bakış Merhaba forumdaşlar! Bugün, aslında çok basit bir...
6 Kas 2025
Tolga
,
Dünya Günlüğü
forumunda
Zippo benzini ile benzin aynı mı ?
Zippo Benzini ile Benzin Aynı Mı? Farklı Yaklaşımlarla Konuya Derinlemesine Bakış Merhaba forumdaşlar, Bugün, çoğu zaman günlük...
6 Kas 2025
Can
,
Magazinin Nabzı
forumunda
TL'nin sahibi kim ?
TL'nin Sahibi Kim? Belki de Hepimiz! Pek çok konuda olduğu gibi, Türk Lirası'nın (TL) sahipliği de aslında biraz kafa karıştırıcı...
6 Kas 2025
Tolga
,
Dünya Günlüğü
forumunda
Suriye ismi ne demek ?
Suriye İsmi Ne Demek? Tarihsel ve Kültürel Derinlikte Bir İnceleme Merhaba arkadaşlar, Suriye ismi hakkında bir şeyler okumak, duymak...
6 Kas 2025
Duru
,
Sağlıksal
forumunda
Su azalırsa ne olur ?
Su Azalırsa Ne Olur? Su, yaşamın temel taşlarından biri. Her şeyin başı, dediğimizde çoğu insanın aklına ilk gelen şeylerden biri değil...
6 Kas 2025
Duru
,
Sağlıksal
forumunda
Sosyopatlar evlenebilir mi ?
Sosyopatlar Evlenebilir Mi? Gelecekte Aşk ve İlişkiler Nasıl Değişecek? Herkese merhaba! Bugün oldukça ilginç bir soruya yanıt...
6 Kas 2025
Anasayfa
Neler yeni