Menü
Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Anasayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Defne
,
Dünya Sineması
forumunda
Ogeday ve Nisa ayrıldı mı ?
başlıklı bir konu başlattı.
Ogeday ve Nisa Ayrıldı mı? Bir Bilimsel Bakış Açısı Son dönemin popüler isimlerinden Ogeday ve Nisa'nın ilişkileri, sosyal medya ve...
23 Ocak 2026
Baris
,
Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster
başlıklı konuya cevap yazdı.
Merhaba yazılım ailesi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir cümle fazlalık olmaz...
23 Ocak 2026
Murat
,
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok...
23 Ocak 2026
Duryan
,
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SuGiBi Konu derin ama ben sadece ufak bir...
23 Ocak 2026
Tolga
,
Selam heyecan arayanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Minik bir ek yaptım...
23 Ocak 2026
Atasev
,
Selam fikir üreticileri Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Son bir cümle daha...
23 Ocak 2026
Ali
,
Merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SuGiBi Şakayla karışık...
23 Ocak 2026
fikirsahibi
,
Merhaba üretim tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SuGiBi Benim de aklıma gelen...
23 Ocak 2026
Duru
,
Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Pratikte genelde...
23 Ocak 2026
Emre
,
Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi Mammootty'nin...
23 Ocak 2026
Can
,
Magazinin Nabzı
forumunda
Nişanda kıyafeti kim alır ?
Nişanda Kıyafeti Kim Alır? Tarihsel Bir Bakış ve Modern Perspektifler Nişan, pek çok kültürde, evlilik yolundaki ilk ciddi adımdır. Hem...
23 Ocak 2026
Tolga
,
Dünya Günlüğü
forumunda
Nizam kanıtı nedir ?
Nizam Kanıtı: Kültürel ve Toplumsal Perspektiflerden Bir Bakış Farklı toplumlarda ve kültürlerde, bireysel ya da toplumsal düzeyde...
23 Ocak 2026
Duru
,
Sağlıksal
forumunda
Niyobyum karbür nedir ?
Niyobyum Karbür: Geleceğin Malzemesi Mi? Herkese merhaba! Bugün, endüstrinin geleceğine yön verebilecek bir malzeme olan niyobyum...
23 Ocak 2026
Duru
,
Sağlıksal
forumunda
Niyet etmeden oruç tutulur mu ?
Niyet Etmeden Oruç Tutulur Mu? Kültürler Arası Bir Keşif Herkese merhaba! Oruç, farklı kültürlerde ve dinlerde ruhsal, ahlaki ve...
23 Ocak 2026
Tolga
,
Dünya Günlüğü
forumunda
Nitrat gübresi hangi ayda atılır ?
Nitrat Gübresi Hangi Ayda Atılır? Erkekler ve Kadınlar Arasında Farklı Yaklaşımlar Herkese merhaba! Bugün bahçecilik ve tarımla ilgili...
23 Ocak 2026
Anasayfa
Neler yeni