Son aktivite

• Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda Ogeday ve Nisa ayrıldı mı ? başlıklı bir konu başlattı.
    Ogeday ve Nisa Ayrıldı mı? Bir Bilimsel Bakış Açısı Son dönemin popüler isimlerinden Ogeday ve Nisa'nın ilişkileri, sosyal medya ve...
  • Baris
    Baris , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba yazılım ailesi Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir cümle fazlalık olmaz...
  • Murat
    Murat , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok...
  • Duryan
    Duryan , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SuGiBi Konu derin ama ben sadece ufak bir...
  • Tolga
    Tolga , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam heyecan arayanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Minik bir ek yaptım...
  • Atasev
    Atasev , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam fikir üreticileri Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Son bir cümle daha...
  • Ali
    Ali , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SuGiBi Şakayla karışık...
  • fikirsahibi
    fikirsahibi , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba üretim tutkunları Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SuGiBi Benim de aklıma gelen...
  • Duru
    Duru , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Pratikte genelde...
  • Emre
    Emre , Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi Mammootty'nin...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda Nişanda kıyafeti kim alır ? başlıklı bir konu başlattı.
    Nişanda Kıyafeti Kim Alır? Tarihsel Bir Bakış ve Modern Perspektifler Nişan, pek çok kültürde, evlilik yolundaki ilk ciddi adımdır. Hem...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Nizam kanıtı nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Nizam Kanıtı: Kültürel ve Toplumsal Perspektiflerden Bir Bakış Farklı toplumlarda ve kültürlerde, bireysel ya da toplumsal düzeyde...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Niyobyum karbür nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Niyobyum Karbür: Geleceğin Malzemesi Mi? Herkese merhaba! Bugün, endüstrinin geleceğine yön verebilecek bir malzeme olan niyobyum...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Niyet etmeden oruç tutulur mu ? başlıklı bir konu başlattı.
    Niyet Etmeden Oruç Tutulur Mu? Kültürler Arası Bir Keşif Herkese merhaba! Oruç, farklı kültürlerde ve dinlerde ruhsal, ahlaki ve...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Nitrat gübresi hangi ayda atılır ? başlıklı bir konu başlattı.
    Nitrat Gübresi Hangi Ayda Atılır? Erkekler ve Kadınlar Arasında Farklı Yaklaşımlar Herkese merhaba! Bugün bahçecilik ve tarımla ilgili...