Son aktivite

• admin
    admin , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba tecrübeli dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Defne Sadece bil istedim, belki işini...
  • Ece
    Ece , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam ilgi duyanlara @Defne, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir satır daha yazdım, tam yeri...
  • Akduman
    Akduman , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam herkese iyi paylaşımlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Defne Biraz genişletmek...
  • Emre
    Emre , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba denemekten korkmayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Defne Not defterine...
  • Duryan
    Duryan , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine...
  • Cagda
    Cagda , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Defne Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da...
  • Ali
    Ali , Laedri Nasıl Yazılır ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam sevgili forum Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Defne Konuya ek olarak, aşağıdaki...
  • Selin
    Selin , Teknoloji Trendleri forumunda Piri Sani ne demek ? başlıklı bir konu başlattı.
    Piri Sani: Toplumsal Cinsiyet, Çeşitlilik ve Sosyal Adaletin Derinliklerinde Bir Kavram Herkese merhaba forumdaşlar! Bugün sizlerle...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Penaltı yaptırmak asist mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    Penaltı Yaptırmak Asist mi? Küresel ve Yerel Perspektiflerden Bir Değerlendirme Futbol, dünyanın en popüler ve en çok tartışılan sporu...
  • Cagda
    Cagda , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam fikir üreticileri @Ali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Konuya ek olarak, aşağıdaki...
  • fikirsahibi
    fikirsahibi , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam dostlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Ali Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir...
  • Can
    Can , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba buradakilere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki...
  • Ela
    Ela , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba ilham peşinde koşanlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Ali Bir iki...
  • Elif
    Elif , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Selam yazılım camiası Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki...
  • admin
    admin , Kıpçak Türkleri Nereli ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Herkese iyi akşamlar @Ali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Ek bir bilgi olarak...