Son aktivite

• Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda TC pasaportu ile baliye gidilir mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Forumdaşlar! TC Pasaportu ile Bali’ye Gitmek: Gerçekten Mümkün mü? Selam millet! Önce bir itiraf: Ben pasaportumla ilgili her...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda Sips nedir tıpta ? başlıklı bir konu başlattı.
    SIPS Nedir? Tıpta Bilimsel Bir Bakış Merhaba sevgili forumdaşlar! Bugün sizlerle tıp dünyasında oldukça önemli ama çoğu zaman yanlış...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda SHGm nereye bağlıdır ? başlıklı bir konu başlattı.
    SHGm’nin Gelecekteki Yeri: Strateji, İnsan ve Toplumsal Etki Merhaba forumdaşlar, bugün sizlerle SHGm’nin gelecekteki rolünü ve...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda Patlıcan yemeği yanına ne yakışır ? başlıklı bir konu başlattı.
    Patlıcan Yemeği Yanına Ne Yakışır? Strateji ve Empatiyle Sofrada Mizah Selam forumdaşlar! 🙂 Patlıcan yemeğiyle baş başa kaldığınız o...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Metnin içeriği nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Sevgili Forumdaşlar! Son zamanlarda forumda farklı konular üzerine yazarken fark ettim ki, “metnin içeriği nedir?” sorusu...
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Masaüstü klavyesi nasıl açılır ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Forumdaşlar! Küçük Bir Bilimsel Merakımı Paylaşmak İstiyorum Selam arkadaşlar, bugün sizlerle teknolojiyle iç içe yaşarken...
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Lohusalık neden 40 gün sürer ? başlıklı bir konu başlattı.
    Lohusalık Neden 40 Gün Sürer? Bir Hikâyeyle Anlatım Merhaba sevgili forumdaşlar, bugün sizlerle çok özel bir hikâyeyi paylaşmak...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Herkese KYK yurdu çıkar mı ? başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese KYK Yurdu Çıkar Mı? Farklı Bakış Açılarıyla Tartışalım Selam forumdaşlar, bugün biraz KYK yurtları meselesini masaya yatırmak...
  • Can
    Can , Magazinin Nabzı forumunda Dünyanın en zehirli yılanı adı nedir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dünyanın En Zehirli Yılanı: Hangi Tür Gerçekten Korkutucu? Yılanlar, dünya üzerindeki en ilginç ama aynı zamanda en korkutucu hayvanlar...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Dinin tanımı nedir 9 sınıf ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dinin Tanımı: Farklı Perspektiflerden Ele Alınan Bir Kavram Merhaba, dinin tanımı üzerine uzun zamandır düşünüyordum. Herkesin kendine...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Dinin korunması ne anlama gelir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dinin Korunması Ne Anlama Gelir? Sosyal, Kültürel ve Pratik Boyutlarıyla Bir Değerlendirme Dinin korunması konusu, özellikle modern...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Dinin amacı ne olabilir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Dinin Amacı: Bilimsel Bir Yaklaşımla Değerlendirme Dinin amacı, tarihsel ve kültürel bağlamdan bağımsız olarak, insanlık için her zaman...
  • Zeynep
    Zeynep , Sağlıksal forumunda Demir Kubbe radarı nerededir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Merhaba Forumdaşlar, Geleceğe Dair Bir Beyin Fırtınası Yapalım Merhaba sevgili forum arkadaşlarım, bugün sizlerle hem teknolojik hem de...
  • Elif
    Elif , Burç Yorumları forumunda DEHB tanısını psikolog koyabilir mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    DEHB Tanısını Psikolog Koyabilir mi? Eğlenceli Bir Bakış Selam sevgili forumdaşlar! Bugün biraz kafa dağıtıcı ama bir o kadar da...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Din nedir hadis ? başlıklı bir konu başlattı.
    Din ve Hadis: Bilimsel Bir Yaklaşımla Ele Alınışı Merhaba, dinin insan toplumları üzerindeki etkilerini ve hadislerin bilimsel açıdan...