Son aktivite

• Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Anlatım biçimleri nelerdir kısaca özet ? başlıklı bir konu başlattı.
    Düşünceyi Geliştirme Yolları ve Toplumsal Yapılar: Sosyal Cinsiyet, Irk ve Sınıf Bağlamında Forum Tartışması Forum ortamlarında...
  • Selin
    Selin , Teknoloji Trendleri forumunda Anlam kaymasına ne denir ? başlıklı bir konu başlattı.
    Anlam Kayması Nedir? Dilin Sessiz Dönüşümü Üzerine Forum Analizi Forumda dil konularını kurcalamayı seven biri olarak şunu fark ettim...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda 71 Kaça Bolunur ? başlıklı bir konu başlattı.
    72 Sayısının Asal Çarpanları: Bir Sayının İç Mimarisi Nasıl Çözülür? Bir sayıyı anlamak, onu parçalarına ayırmadan mümkün değildir...
  • Elif
    Elif , Burç Yorumları forumunda 7.8. deprem nerede oldu ? başlıklı bir konu başlattı.
    7.8 Deprem Nerede Oldu? – Gerçek Hayatın İçinden Bir Bakış 7.8 büyüklüğündeki deprem denince çoğu insanın aklına tek bir soru geliyor...
  • Murat
    Murat , Gündemden Haberler forumunda Ani Harabeleri hangi ülkede ? başlıklı bir konu başlattı.
    Ani Harabeleri Hangi Ülkede? (Ve Neden Herkes “Bir Gitsek Mi?” Diyerek İç Çekiyor?) Forumda gezerken bir başlık dikkatimi çekti: “Ani...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Angola neyle yönetiliyor ? başlıklı bir konu başlattı.
    Angola Ne ile Yönetiliyor? – Siyasal Yapı, Güç Dengeleri ve Toplumsal Etkiler Üzerine Karşılaştırmalı Forum Analizi Angola hakkında...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Android Auto neden bağlanmıyor ? başlıklı bir konu başlattı.
    Giriş: Araç içi deneyim neden bu kadar önem kazandı? Akıllı telefonların araçlara entegre edilmesi artık lüks değil, günlük kullanımın...
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Anasonlu kurabiye caiz mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    GİRİŞ: ANASONLU İÇKİLER NEDEN BİLİMSEL OLARAK İLGİ ÇEKİCİ? Anason aroması, yalnızca gastronomik bir tercih değil; kimya, kültür ve...
  • Zeynep
    Zeynep , Sağlıksal forumunda 6.8 deprem yıkıcı mıdır ? başlıklı bir konu başlattı.
    6.8 Deprem Yıkıcı Mıdır? Gerçeklik, Algı ve Hayatın İçinden Bir Değerlendirme Deprem kelimesi, insanın zihninde yalnızca yer...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Amilaz kaç ? başlıklı bir konu başlattı.
    “Amilaz Kaç?” — Bir Tahlil Sonucunun Açtığı Yolculuk Forumda ilk kez yazıyorum. Aslında buraya yazma fikri bile biraz garip geliyor ama...
  • Duru
    Duru , Sağlıksal forumunda Amfi nasıl seçilir ? başlıklı bir konu başlattı.
    🎛️ AMFİ SEÇME REHBERİ: “Watt çoksa hayat da güzelleşir mi?” sorusunun acı gerçeği Forumun en klasik ama asla eskimeyen konusu: amfi...
  • Tolga
    Tolga , Dünya Günlüğü forumunda Amerika'da en çok Türk nerede var ? başlıklı bir konu başlattı.
    Amerika’da Türk Diasporasının Haritası: En Yoğun Türk Nüfusu Nerede ve Neden Orada? Forumda bu konu hep ilgimi çekmiştir: “Amerika’da...
  • Defne
    Defne , Dünya Sineması forumunda 55B kalkıyor mu ? başlıklı bir konu başlattı.
    55B Kalkıyor mu? Şehirde Bir Hattın Sessiz Yeri Üzerine Düşünceler Son günlerde “55B kalkıyor mu?” sorusu, kimi zaman bir durak...
  • Ali
    Ali , Burç Yorumları forumunda Ambulans 112 mi 155 mi ? başlıklı bir konu başlattı.
    Kimler ambulans şoförü olabilir? Gerçek şartlar, eğitim yolları ve sahadan örneklerle kapsamlı değerlendirme Ambulansların siren sesi...
  • Emre
    Emre , Rehber Bilgiler forumunda Amasya elması kaç lira ? başlıklı bir konu başlattı.
    Amasya Elması Fiyatı Üzerine Bilimsel Bir İnceleme: Piyasa Değeri, Üretim Dinamikleri ve Tüketici Algısı Bilimsel merakla bakıldığında...